Ücretsiz kargo, çimentolu karbür freze APMT1604PDER-PM GA4225 için uygun BAP400R serisi olacak yüz harici takım

Ücretsiz kargo, çimentolu karbür freze APMT1604PDER-PM GA4225 için uygun BAP400R serisi olacak yüz harici takım

(0 Yorumlar)
₺919.54 ₺616.11

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

8.6%

Nakliye ve Navlun:

GK1115: ince, yarı finisaj ince kristal parçacık matrisinin yüksek aşınma direnci ve kaplama kalınlığı AL2O3 mükemmel kombinasyon, özel bir kaplama işleme teknolojisi sayesinde, gri demir ve sfero dökümün işlenmesinde yüzeyin kaplanması pürüzsüzdür, aşınma direncinin iyi performansı ve kenar yontma direnci.

3.5%

Teslim süresi yaklaşık 10-50 iş günü.Bazı ülkeler 4-5 hafta gecikebilir.

Ülke

6.7%

Birleşik Devletler

5-9

4.0%

41.2%

47.9%

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz. (Negatif geri bildirime eşit oldukları için lütfen bize 1, 2, 3 veya 4 yıldızlı ayrıntılı satıcı puanları bırakmayın.Sadece 5-Ayrıntılı Satıcı Karnesi kabul edilir.) Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

50.6%

>35

Malzeme:

sevgili dostum.Mağazamda gösterilen tüm ürünler mevcuttur, satın alabilirsiniz.Buraya geldiğiniz için teşekkürler.İyi alışverişler!!!İstediğiniz diğer modellere ihtiyacınız varsa lütfen bana bildirin, bulabilirim.teşekkür ederim

Navlun: dünya çapında ücretsiz Kargo, Çin Post Airmail ile göndermek.

2.9%

25.0%

GK1125: özellikle piyasaya sürülen yeni dökme demir işleme için yarı finisaj, kaba işleme.Yüksek aşınma direnci, iyi aşınma direnci ve tokluk ile mükemmel AL2O3 kaplama kalınlığı ile birlikte ince kristal parçacık matrisi, tokluk gereksinimlerindeki sert koşullar değiştiğinde büyük ölçüde iyileştirilir.

Anma(zaman geldi)

29.7%

Asya

1.5%

GN191: çelik, dökme demir, paslanmaz çelik ve genel kaliteler arabalar, frezeleme, her ikisinin de yüksek aşınma direnci ve tokluğu.

30.2%

GP1125: yüzey gradyan alaşımlı alt tabaka ve al2o3'ün iyi tokluğu ve kalay kaplama yapısının pürüzsüz yüzeyi ile birlikte yarı hassas hafif son işlem ultra ince MT-TiCN, aynı zamanda iyi aşınma performansında iyi tokluk, yarı hassas, çeliğe uygun, alaşımlı çelik hafif kaba işleme.

Referansınız için normal varış saati oranı aşağıdadır:

Alıcılar bilmeli.

7.0%

Kanada

43.8%

GM3115'İN mukavemeti ve tokluğu: TiAIN kaplamanın ince, yarı ince işlenmesi ve iyi bue önleyici özelliklere sahip ultra ince parçacıkların temel kombinasyonu, çeliğe uygun kesici, son işlem ve yarı son işlemin ömrünü uzatabilir.

Benim Mağaza hoşgeldiniz

Bizimle iletişime geçin

Bizimle iletişime geçin

3.8%

Diğer Ülke

12.1%

GM1125: yarı terbiye, kaba işleme iyi tokluk matrisi ve TiCN ve kalay kaplama, iyi termal şok direnci ve mekanik darbeye karşı direnç ile birleştiğinde, paslanmaz çeliğe uygun kaba işleme ve yarı terbiye, kesintiye uğramış kesim için kullanılabilir.

GP3125: Çimentolu karbür substratın TiAIN kaplama yapısı ve ince parçacıkların yarı finisajının nano yapısı.Evrensel.Her türlü malzeme işleme için uygundur.

Bizimle iletişime geçin

21-25

Anma(zaman geldi)

30.6%

Not: ülkenizin vergi ödemesi gerekiyorsa alıcının ihtiyacı var, bunun için hiçbir sorumluluğumuz yok, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bizimle iletişime geçin

18.8%

Avrupa

5.1%

61.2%

5.7%

Anma(zaman geldi)

9.6%

GP1225: yarı hassas hafif son işlem ultra ince MT-TıCN, yüzey gradyan alaşımlı alt tabaka ve al2o3'ün iyi tokluğu ve kalay kaplama yapısının pürüzsüz yüzeyi ile birleştiğinde, aynı zamanda iyi aşınma performansında, tokluk büyük ölçüde iyileştirilir, kararsız duruma uygundur yarı hassas çelik, alaşımlı çelik biraz kaba işleme.Bu, GP1125 sınıfının yükseltilmesidir.

Hızlı hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.Bununla birlikte, Şiddetli hava koşulları, Temiz Gelenekler, Tatiller vb.Nedenlerle bazen öngörülemeyen gecikmeler meydana gelebilir.Ödeme tarihinizden bu yana 35 günden fazla bir süre geçtiyse ve alınmadıysa, hemen bizimle iletişime geçin, öğeyi bulmak ve çözmeye yardımcı olmak için hızlı bir şekilde çalışacağız.

30.4%

17.9%

Malları acilen istiyorsanız, EMS veya UPS, DHL vb. İle gönderebiliriz.EMS,UPS,DHL vb. Kuryeye geçmek istiyorsanız önce bizimle iletişime geçin.

Bizimle iletişime geçin

İş Günü (tatil dahil değil)

Anma(zaman geldi)

Anma(zaman geldi)

16-20

Anma(zaman geldi)

52.6%

7.5%

Anma(zaman geldi)

Bizimle iletişime geçin

Sevkiyat:

33.6%

Avustralya

Rusya

Dönüşler:

Geri bildirim:

GN201F: çelik, paslanmaz çelik araba, yüksek mukavemet, yüksek tokluk ve mükemmel aşınma direncinin genel derecelerini frezeleme.GN201F serisi, ultra ince taneli (ortalama tane boyutu 0,6 U) ve kaba tornalama çelik malzemesi için kullanılır.

10.5%

GP1115: yüzey gradyan alaşımlı alt tabaka ve al2o3'ün iyi tokluğu ve kalay kaplama yapısının pürüzsüz yüzeyi, iyi aşınma direnci, çelik, alaşımlı çelik, yarı finiş işleme hassasiyeti için uygun, ultra ince MT-tıcn'nin ince, yarı finiş işleme.

  • Sertlik: A
  • Malzeme: karbür çelik
  • Model Numarası: APMT1604PDER-PM GA4225
  • paketleme: Plastik Kutu
  • İşleme sertliği: 20-40HRC
  • Kullanım: Dış Torna Takımı
  • İşleme Malzemesi: Çelik, Paslanmaz Çelik, Dökme Demir
  • Bıçak çubuğu uygun: BAP400R
  • Kaplama: Kaplama

Etiketler: yönlendirici ekle, animasyon ekle, el çantası ekle.

0 Bunun için yorumlar