Yüksek Üretim Sebze Kesici Makinesi Elektrikli Dilimleme Makinesi Çok Fonksiyonlu Paslanmaz Çelik soğan dilimleme makinesi Ticari

Yüksek Üretim Sebze Kesici Makinesi Elektrikli Dilimleme Makinesi Çok Fonksiyonlu Paslanmaz Çelik soğan dilimleme makinesi Ticari

(0 Yorumlar)
₺20 314.88

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Anma gücü: 50Hz

ürün açıklaması:

Ürün boyutu: 525 * 430 * 620mm

1."Satıcının nakliye Yöntemi" ni seçerseniz, gönderiyi deniz yoluyla düzenlemenize ve en yakın limana teslim etmenize yardımcı olacağız! - Deniz yoluyla CFR ise, bu, varış limanına geldikten sonra, alıcının varış limanı ücretlerini (terminal taşıma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.), gümrük işlemlerini yapmak ve malları almak için vergi ödemesi gerektiği anlamına gelir. kendin.

2. Mekanik ürünlerin üretim süreci kaynak gerektiriyorsa.Kaynak noktasında hafif kaynak izleri olacaktır.Bu normal, kusur değil.Sakıncası varsa, lütfen siparişinizi dikkatlice verin.veya ayrıntılı resmi kontrol etmek için satıcıyla iletişime geçin.

3. Ellerimiz tarafından ölçülen tüm makine boyutu ve ağırlığı, belki biraz sapma var, lütfen sakıncası yok

Modeli: LB-20

Motor gücü: 240 W

Çok işlevli küçük sebze kesme makinesi, çeşitli yumuşak sebzelerin (kereviz, pırasa, ıspanak, soğan, sarımsak, lahana vb.) Saplarını ve yapraklarını kesmek için uygundur.) ve sert sebzeleri (salatalık, havuç vb.) Kesmek.).İnce dilimler halinde kesin. .Küçük bir alanı kaplar ve masaüstüne yerleştirilebilir.

3."Hava Yoluyla" yı seçerseniz, gönderiyi uçakla düzenlemenize ve en yakın havaalanına teslim etmenize yardımcı olacağız!havaalanına geldikten sonra, alıcının gümrükleme yapmak ve malları kendiniz almak için vergi ödemesi gerekir.(cui)

Geniş kullanım alanları: kantinler, restoranlar, yemek tezgahları, askeri kantinler, okul kantinleri, otel büfeleri.

Ürün adı:

Teslimat yolu:

2."Ekspres ile" seçerseniz, gönderiyi uluslararası ekspres (DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, VB.) İle düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!Ekspres ile sevkiyat, geldikten sonra, alıcı sadece vergi ödemek ve gümrükleme yapmak için nakliye şirketi yardımcı olmak gerekir tamam.

Ürün ağırlığı: 35KG

Ürün çıkışı: 120-350 kg / saat

Çok fonksiyonlu sebze kesme makinesi

lütfen aklınızda bulundurun :

Anma gerilimi: 220 V

1. Ürün güncellenirse, en son stili göndereceğiz.Görünüm değişebilir, ancak parametreler ve işlevler değişmeden kalır.

  • Kalıp: LB-20
  • Marka Adı: BURUİMU'NUN
  • Anma gücü: 50Hz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Anma Gerilimi: 220V

0 Bunun için yorumlar