Ev Ofis Küçük Alanlar için 40 " Katlanır Masa Konsol Masa Köşe Masası - Meşe

Ev Ofis Küçük Alanlar için 40 " Katlanır Masa Konsol Masa Köşe Masası - Meşe

(0 Yorumlar)
₺10 452.09 ₺5 121.59

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Özellikler: Dayanıklı Sağlam Yapı: Katlanabilir masa, mükemmel kenar teknolojisine ve daha kalın bir çelik çerçeveye sahip P2 sınıfı bir yonga levhadan yapılmıştır.Su geçirmez ve temizlenmesi kolaydır.Montaj Gerekli: Katlanır köşe masası tamamen monte edilmiştir, katlamak veya açmak için bir adım, bu da yerden tasarruf sağlar ve depolama için uygundur.İdeal Boyut: Sehpa sadece iç mekan kullanımı için uygun değildir, aynı zamanda dış mekanda kullandığınızda da taşınabilir.Kapalı ev ofis kullanımı ve açık tatil bahçe partileri, etkinlikler, resepsiyon için mükemmeldir.Her yere kolay taşıma için katlanabilir tasarım.Çok Amaçlı Kullanım: Basit köşe yazı masamız evler, ofisler, daireler, kolejler ve yatak odaları için uygundur.Bilgisayar masası, eğitim masaları, oyun masaları, ofis masaları, hatta piknik masaları ve katlanabilir tasarıma sahip depo olarak mükemmeldir, özellikle sınırlı alan için tavsiye edilir.Sağlam Arka Çerçeve: Modern basit tasarım, L şeklinde daha kalın çelik arka çerçeve, diğer katlanır masalardan daha sağlam.Kayış: Kayışı kullanmak, katlandıktan sonra masa çerçevesini sabitleyebilir, bir yetişkinin sadece bir eliyle taşıması için güvenlik sağlar.

Paket içeriği: 1 x Katlanır masa 1 x Kullanım kılavuzu Tüm montaj aksesuarları

Özellikler: Ürün Boyutu: 40. 5x19. 7x29. 5 inç Katlanmış sonra Boyutu: 40. 5x19. 7x2. 7 inç Paket Boyutu: 42x22x4 inç Brüt Ağırlık: 30.9 lbs Güvenli Malzeme: P2 sınıf parçacık kurulu + kalın çelik

Bu katlanır masa, herhangi bir eve veya eve uyacak şekilde montajı kolay mükemmel mobilyalardır. decoration.It bir saniyelik katlanır tasarıma sahip sade ve modern bir tarz.Bu çok fonksiyonlu masaya bilgisayar masanız, çalışma masanız, oyun masanız, yazı masanız, giriş masanız, konsol masanız, yan masanız vb.Olarak sahip olacaksınız.Küçük bir masa ama yaşamınızı ve ofisinizi birleştirebilir space.No kurulum gerekli, katlanır köşe masası tamamen monte edildi, katlamak veya açmak için bir adım, yerden tasarruf sağlayan ve depolama için uygun.

  • Görünüm: Modern Tarz
  • Marka Adı: smvp'nin
  • Genel Kullanım: Ticari Mobilya
  • Özel Kullanım: Ofis Masaları
  • Tip: Ofis Mobilyaları
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar