İç/Dış Mekan Kullanımı için Kaymaz Lastik Ayaklı Benzersiz Tik Banyo Paspası-24” x 16”

İç/Dış Mekan Kullanımı için Kaymaz Lastik Ayaklı Benzersiz Tik Banyo Paspası-24” x 16”

(0 Yorumlar)
₺16 871.68 ₺8 941.90

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Bu çevre dostu tik paspas, düşünceli bir eve taşınma hediyesi veya tik banyo aksesuarlarınıza hoş bir katkı sağlar.FLEGT / SVLK Lisanslı tik ağacı, AB Kereste Yönetmeliğine tamamen uygundur.

İç VE dış mekan dostu

Dayanıklı, suya dayanıklı iç-dış mekan matı, yüksek doğal yağ içeriği ile bilinen sağlam tik ağacından yapılmıştır.Duş, sauna, havuz, çamur odası veya ön kapı için TESSMONAİ Tik Yer Paspasını kullanın.

SPA-Evde KALİTELİ hoşgörü

TESSMONAİ Lüks Tik Banyo Paspası ile banyo ortamını zenginleştirin.Dengeli tasarımı, zarif motifi ve sıcak bal-altın tonu, duşunuzdan çıkarken rahatlatıcı, spa benzeri bir ortam yaratır.

Olağanüstü su geçirmezliği ve dayanıklılığı ile TESSMONAİ Ahşap Zemin Paspası, havuzunuzun yakınında açık hava duş matı olarak kullanılabilir ve saunanıza olmazsa olmaz bir ektir accessories.It alt kısımda, üzerine basarken güvenli bir şekilde yerinde tutmaya yardımcı olan kauçuk ayaklara sahiptir ve bu da onu aşağıdakiler için mükemmel hale getirir kaymaz banyo paspası veya spa küveti paspası olarak kullanın.Endonezya'daki zanaatkarlar tarafından tasarlanan ve üretilen bu çekici iç ve dış mekan duş matı, havlanırken rahat bir duruş sunarken, suyun kolayca süzülmesini ve buharlaşmasını sağlar.

Duşunuzdan veya rahatlatıcı küvetinizden adım atın tessmonai'nin bu lüks tik ağacı duş paspasının sıcaklığına ve zarafetine dalın.Dekoratif çıta tasarımlarının ustaca kullanımı, geleneksel ahşap yükseltilmiş banyo paspasını aşarak onu banyo temellerinizin işlevsel ve modaya uygun bir bileşeni haline getirir.Bu sofistike modern banyo paspası, suya, lekelenmeye ve bozulmaya karşı mükemmel direnç sağlayan doğal yağların üretimi ile bilinen bir sert ağaç olan doğal tikten yapılmıştır.

ABD'de ve Endonezya'da zanaatkar olarak tasarlanan düşünceli çıta tasarımımız, ahşap banyo paspasımıza ayaklarınızın altında mükemmel drenaj ve rahatlık sağlar.Her ahşap paspas 24" x 16" x 1.75"boyutlarındadır.

GÜZEL ve bakımı kolay

Bu öğe hakkında daha fazla bilgi edinin

Ahşap banyo paspasımızın alt tarafındaki kaymaz lastik ayaklar, karo, mermer, ahşap ve laminat zeminlerde güvenilir temel sağlar.Bu ahşap halıyı paspas, mutfak paspası veya sauna paspası olarak kullanın.

Tik ağacından yapılmış banyo paspasımız, yumuşak sabun ve su kullanılarak periyodik olarak temizlendiğinde ve ardından havayla kurutulduğunda zengin bal-altın görünümünü süresiz olarak korur.Çarpıcı tasarımı, mutfak lavabosunun önünde dekoratif bir iç mekan matı veya önünde ahşap bir karşılama matı olarak kullanım için çok yönlülük sağlar door.As TESSMONAİ Tik Paspasları kendi evinizde göründüğü kadar etkileyici, aynı zamanda gelecek yıllar için takdir edileceği kesin olan keyifli düğün hediyeleri de yapıyorlar.

Ahşap banyo paspasının güzelliğini ve pratikliğini keşfedin.TESSMONAİ Tik Ağacını bugün evinizin temel öğelerine ekleyin.

  • Marka Adı: OEİNG
  • Özelleştirilmiştir: No
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar