1 adet yüksek kalite Diş İmplant Restorasyon Aracı Kiti Diş Hekimliği Evrensel İmplantoloji Tork Tornavida Anahtarı diş aracı

1 adet yüksek kalite Diş İmplant Restorasyon Aracı Kiti Diş Hekimliği Evrensel İmplantoloji Tork Tornavida Anahtarı diş aracı

(0 Yorumlar)
₺553.61 ₺249.03

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Özellikler:

uzun sürücüler:13.5 mm

135 ° C Otoklavlanabilir, kutu da sterilize edilebilir

Evrensel İmplant Protez sürücü kiti 8 kısa ve 8 uzun sap.Ayarlanabilir tork anahtarı 10-70Ncm Ambalaj listesi: 1 adet* HEX NOB ITI ipuçları (seçilebilir)

3. ödeme konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bize bildirin.

2.Herhangi bir sorunuz varsa veya satın alma işleminizden tamamen memnun değilseniz, lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

2.Lütfen ödemeyi 3 gün içinde yapın.

100 % En Kaliteli

3.Satın alma koruma süresi dolduğunda ne yapabilirim?Eğer satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz bunu uzatmak için yardımcı olabilir.

başka bir ödeme yöntemi sunacağız.

Tork Anahtarı:10-70Ncm

1.Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice kontrol edin.

Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

1.Malların elinize zamanında teslim edilmesini sağlamak için lütfen doğru adresi ve telefon numarasını doldurun.

Bu kit implantı çıkarmak ve sabitlemek için kullanılır prosthetics.It klinik ve protez vidaları doğru tork değerine sıkmak için eksiksiz bir bileşen seti içerir.

Yani paran benim hesabıma gitmeyecek.

Tanım:

Tıbbi Sınıf Paslanmaz Çelik

3.Gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı lütfen unutmayın, bazı ülkenin gümrük politikası nedeniyle gümrük vergileri olabilir.Bu bir kez oldu mu,

2.Lütfen teslimat adresinizi iletişim telefon numarasıyla,özellikle Rusya alıcısıyla doldurun, lütfen tam adınızı onaylayın.

lütfen "bu siparişi istemiyorum" u seçin.

Dropshipping için, malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve isterseniz bizimle ilgili bilgi bırakmayız.

kısa sürücüler: 8.5 mm

1.Ali pay,Western Union,Money bookers,Visa,MasterCard kredi kartları,banka havalesini kabul ediyoruz.Başka bir şekilde ödeme yapmanız gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın,

lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.Sahip olduğunuz herhangi bir sorun, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, tatmin etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

aksi takdirde parseliniz bize geri gönderilecektir, alamazsınız.Anlayışınız için teşekkürler!

1.Toptan ve damla nakliye hem karşılandı.Toptan için, biz teklif indirim veya ücretsiz express kargo sürer sadece 3-7 gün gelmesi.

2.Rusya Federasyonu'ndan iseniz, lütfen tam adı bırakın (KhudaYana Petrovna gibi).Sipariş verirken Eyaletiniz ve Şehriniz de dahil olmak üzere tam adres,

1.Öğeleriniz, ödeme alındıktan sonraki ikinci iş günü içinde gönderilecektir.Tatil etkinlikleri nedeniyle herhangi bir gecikme olursa sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.

2.Parselimi nasıl takip edebilirim?Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı).

ürün açıklaması:

3.Sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

3.Herhangi bir alıcı herhangi bir soru, bir anlaşmazlık göndermeden önce bizimle irtibata geçebilirsiniz, biz size memnun bir cevap verecektir.Bir siparişi iptal etmek istiyorsanız (kişisel nedenler),

Bu kit size herhangi bir implant markasını kullanma yeteneği verir.Birçok farklı şirketten sürücü sipariş etmek zorunda kalmayarak zamandan ve paradan tasarruf edin.

  • Malzeme: Çelik
  • Marka Adı: GLONXD'NİN
  • Boyut: Dentistry Universal Implantology Torque
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: diş implantı restorasyon aracı kiti
  • İsim: diş aracı

0 Bunun için yorumlar