USB Şarj edilebilir seyahat taşınabilir el çok fonksiyonlu makyaj Aracı ev uzun ömürlü hızlı ısıtmalı kirpik kıvırıcı Salon evrensel

USB Şarj edilebilir seyahat taşınabilir el çok fonksiyonlu makyaj Aracı ev uzun ömürlü hızlı ısıtmalı kirpik kıvırıcı Salon evrensel

(0 Yorumlar)
₺371.90 ₺278.93

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Malzeme: ABS

1 Adet x USB kablosu

1. Takma kirpik takın.

4. Sıcaklık göstergesi: Açmak için 3 Saniye uzun basın, kirpik kıvırıcı ısınmaya başlar ve sıcaklık etiketi kırmızıdan beyaza döndüğünde (yaklaşık 20 Saniye) kullanılabilir.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

1.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.

2) Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz.

6. USB hızlı şarj: USB uygun şarj arayüzü, araba USB, güç bankası, dizüstü bilgisayar, güç adaptörü vb.Gibi çeşitli farklı şarj yöntemlerini destekler.

Paket içeriği:

1. Çift amaçlı fırça kafası: Klipsli kafa, takma kirpik takmak ve takma kirpikleri ve gerçek kirpikleri birbirine yapıştırmak için kullanılabilir.Tarak başlığı kaşları kıvırmak için kullanılır.

Güç tarafından: Dahili 350 mAh pil

Boyutu: Yaklaşık 150x20mm / 5. 91x0. 79 inç(uzunluk x çap)

Şarj akımı: 350mA

Sıcaklık aralığı: 60-80℃

Tanım:

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2.Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık için giysi, teşekkürler cm tüm ölçüm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç

1 Adet x Kirpik çubuk

Not:

Şarj gerilimi: 5 V

2 Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

5. Çift taraflı haşlanma önleyici tarak: Kirpikler kıvrılmak ve göz kapaklarına zarar vermemek için oluklardan ve tümseklerden korunur.

Özellikler:

1 Adet x ısıtmalı kirpik kıvırıcı

8. Kalıcı ayar: Yüksek sıcaklık yumuşar, düşük sıcaklık kıvrılmayı kilitler, 48 saat boyunca kirpik kıvırır.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

3. Doğal kirpikleri birlik duygusuyla kolayca getirin.

Renk: Siyah

7. Geniş uygulama yelpazesi: Yumuşak/sert/doğru/yanlış kirpikler için 60'larda hızlı kıvrılma.

2. 20 Saniyede ön ısıtma: 20 saniyede ön ısıtma (30 saniyeden fazla ön ısıtmada etki daha iyidir), güçlü kıvrılma, kirpiklerin kolay kıvrılması.

2) SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer, EMS 8-12 gün sürer.Sonrası hava posta 2-8 hafta gerekir.Ama hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

Şarj yöntemi: USB doğrudan şarj

2. Takma kirpikleri ve gerçek kirpikleri klips başlığıyla birlikte sıkıştırın ve 3 saniye boyunca kıvrılmış halde tutun.

3. Akıllı sıcaklık kontrol dişlisi: Sıcaklık farkı prensibini kullanarak, düşük sıcaklıkta mavi ışık, 60℃, yumuşak kirpikler için uygundur; orta sıcaklıkta mor ışık, 70℃, yumuşak ve kısa kirpikler için uygundur; yüksek sıcaklıkta kırmızı ışık, 80℃, kalın ve sert kirpikler için uygundur.

Destek CSV / EXCEL Dropshipping

Talimatlar:

Ürün adı: ısıtmalı kirpik kıvırıcı

  • Öğe Türü: Kirpik kıvırıcı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: EVE GİT
  • Güç Kaynağı: Kuru ve Şarj Edilebilir

0 Bunun için yorumlar