Defibrilatör Elektrostimülasyon Seks Oyuncakları Kitleri Erkekler Kadınlar İçin Elektro Seks Tıbbi Cockring cinsel Stimülatör Anal Plug Ürünleri

Defibrilatör Elektrostimülasyon Seks Oyuncakları Kitleri Erkekler Kadınlar İçin Elektro Seks Tıbbi Cockring cinsel Stimülatör Anal Plug Ürünleri

(0 Yorumlar)
₺665.49 ₺432.47

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Geri bildirim:

Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.sayaelektrik.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

İade ve geri ödeme:

Tüm öğeler 7 iş günü içinde Airmail post tarafından sevk edilecektir .Nakliye yaklaşık 10-45 iş günü sürer.Eğer acil iseniz, pls DHL ,EMS,vb gibi diğer ekspres seçin.

Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA değiştirmiyoruz.

Malzeme : ABS + Silikon + Metal Konak tipi: Çift çıkış Pil tipi : 3 * AAA pil Şunlardır : 1 adet güç kutusu + 4 adet masaj yama + 1 adet butt plug + 1 adet horoz halka + 1 adet meme kelepçeleri + 1 adet 4 pin kablo + 1 adet 4 düğme kablo ( pil ve talimat olmadan birlikte gönderilir) Kullanım yöntemi: Pili takın ve ardından ana bilgisayar - "açma/kapama" düğmesini açın.Dili ingilizce olarak değiştirin - "CH/EN".Bunun farklı işlevi vardır, geçiş yapmak için "MOD" düğmesine basabilirsiniz, toplam 8 mod: Akupunktur, inme, Masaj , Çukurluğu ,Manipülasyon ,Hurdaya Çıkarma ,Kilo Verme ,İmmünoterapi. "Güçlü" düğme: Gücü artırın (1-15, 15 en yüksek, başlamayı denemenizi öneririz 1) "Zayıf" düğme: Zayıflamış güç (1-15, 15 en yüksek, başlamayı denemenizi öneririz 1) Vücut duyarsız alanını kullanın önce test edin, temas aksesuarının tümünün cilde dokunması gerekir, gücü seçin "1", 1'e 1 artırın, kendiniz hissedin .Dikkat: 1. Bu cihaz sadece bireyseldir, lütfen kullanmadan önce ve sonra temiz tutmaya dikkat edin. 2. Boyut manuel olarak ölçülür, lütfen biraz farklılığa izin verin 3. Aynı anda 2 penis halkası kullanılmalı, her iki 2 meme kelepçesi de vücuda klipslenmeli, anal tıkacın 2 şerit tarafı vücuda temas etmeli, aynı anda kullanılan 4 masaj yastığı gösterilmelidir. 4. Masaj pedleri tekrar kullanılabilir, sizin için yeterli olmadığında temizlemek için su kullanabilirsiniz.Pedler kendinden yapışkanlıdır, çıtçıtlar kullanarak kurşun tele tutturulur, kas stimülasyonu, sinir stimülasyonu ve baştan sona rahatlatıcı bir elektro masaj için mükemmeldir! 2 adet farklı boyutta penis halkası.etkili stimülasyon penis, daha güçlü ve daha fazla gecikme sağlar.Tüm fonksiyonları aynı anda kullanmak istiyorsanız, 5 in 1 adaptör kablosunu satın almak için giriş yapabilirsiniz.

Elektrostimülasyon Kiti Köle Erkek Kadın Elektro Şok Alternatif Oyuncaklar Erkek Defibrilatör Seks Ürünleri

Yetişkin Günlüğü Elektrostimülasyon Seks Oyuncakları Kitleri Erkekler Kadınlar İçin Elektro Şok Defibrilatör Cockring Meme Kelepçeleri Anal Plug Ürünleri

Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası ile bize bildirmeniz GEREKİR.

Lütfen sorunu tatmin edici yollarla çözebileceğimize güvenin.

Garanti:

Tüm olumlu geri bildirimler takdir edilmektedir .

www.sayaelektrik.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Bizim hizmet ve ürünleri ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen.Ve biz de aynısını sana yapacağız.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, olumsuz geribildirim bırakmak yerine lütfen önce bizimle iletişime geçin.Sadece bir negatif veya nötr geribildirim sorunu çözmez.

Nakliye:

  • Özellikler 4: Penis Halkası
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Boyut: 1 set
  • Özellikler 6: tıbbi defibrilatörler
  • Özellikler 5: Elektrostimülasyon
  • Özellikler 1: Elektrik çarpması seks oyuncakları seti
  • Özellikler 3: Meme Kelepçeleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellikler 2: ANAL TIKAÇ
  • Müstehcen Resim: No
  • Model Numarası: AB1219'NIN sohbeti
  • Malzeme: Silikon / ABS
  • Öğe Türü: Tıbbi Temalı Oyuncaklar
  • Marka Adı: Yetişkin Günlüğü

Etiketler: Seks Oyuncakları Kitleri.

0 Bunun için yorumlar