Spor Salonu Fitness Ems Takım Elbise Vücut EMS Eğitim Makinesi İçin Geçerli Spor Salonu Spor Kulübü Elektro Stimülatör Makineleri

Spor Salonu Fitness Ems Takım Elbise Vücut EMS Eğitim Makinesi İçin Geçerli Spor Salonu Spor Kulübü Elektro Stimülatör Makineleri

(0 Yorumlar)
₺9 158.91

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1.Uygulama veya düğme ile kontrol edilir

EMS ünitesi, her kanalın ucuna iki veya dört yapışkan elektrot takılı bir dizi tel bağlantısına sahiptir.Ünite, ünite boyunca sizin tarafınızdan belirtildiği gibi ritmik olarak büzülerek ve gevşeyerek yumuşak bir elektronik dürtü sağlar.EMS stimülasyonlarının bir sonucu olarak bir kas kasıldığında, kaslar içinde meydana gelen kimyasal reaksiyonlar, "normal egzersiz" deki gibi istemli kasılma ile ilişkili olanlara benzer.Bu kimyasal reaksiyonlar, kasta depolanan glikojen, yağ ve diğer besinleri kullanır.Bu kas kasılma serileri, bireyin gevşekliği tonlamasını, sağlamlaştırmasını, güçlendirmesini ve bunlarla mücadele etmesini ve konturu iyileştirmesini sağlayacaktır.

Kardiyo seanslarıyla birlikte tam vücut EMS kuvvet antrenmanı, kaslarınızı tonlandırmanıza, yağ yakmanıza ve selüliti azaltmanıza yardımcı olabilir.Kas ve bağ dokularının dolaşımı güçlendirilecek ve bu da daha sıkı ve daha tonlu bir cilde yol açabilecektir.

A: ürün fiyatı veya nakliye maliyeti gümrük vergileri, vergiler ve harçlar dahil değildir.Bu ücretler alıcının sorumluluğundadır.

* Çıkış aynı anda zayıflatılmaz

* Geçerli bağlantı sağlayın * Telefon olmadan destek eğitimi

* Eşit stimülasyon

2.Duruş geliştirmek

*20 elektrot

B: vergi oranı hakkında, yerel gümrük vergileri politikasına bağlıdır.Ek vergilerin ne kadara mal olacağını bilmek için ülkenizin gümrük resmi web sitesine veya yerel gümrük idaresine danışabilirsiniz.İşbirliğiniz için teşekkürler!

*bir şarj için 25-30 kez

* Sıfır aşınma hissi

4.Cilt dostu malzeme detayları

Dostça Hatırlatma

Elektrotlar vücuda, doğrudan her bir ana kas grubunun üzerine yerleştirilir, böylece tüm dürtüler vücutlarına ulaşır. target.It kolay, güvenli ve yanlış gidemezsin.

* Kararlı bağlantı

EMS nasıl çalışır

* Yarım saat şarj edin ve 3-4 saat bekletin

3.Küçük kutu büyük enerji

* Sıfır basınç tasarımı

Avantaj

* Her zaman her yerde eğitim

Özel eğitim programları sırt, bel, karın kasları ve hatta omuzlar için egzersizler içerdiğinden EMS kullanmak duruşunuzu iyileştirmeye yardımcı olabilir.

* Kapsama eğitim kas grubu

Faydalar

1.Kas Geliştirme

2.Çoklu elektrot levha kapsamı

3.Tonda Bir Vücut Elde Edin

  • işlev: Vücut Zayıflama.kas stimülasyonu
  • Marka Adı: Sihirli Belle
  • Malzeme: Kompozit Malzeme
  • Model Numarası: EMS X2
  • Uygulama: Vücut
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Garanti: 1 Yıl

Etiketler: uyarıcı makineler.

0 Bunun için yorumlar