Akıllı V-Yüz Elektrikli soğuk lipoliz cihazı Masseter Yüz Kaldırma Zamanlama Ev Boyun Bakımı Güzellik Enstrüman

Akıllı V-Yüz Elektrikli soğuk lipoliz cihazı Masseter Yüz Kaldırma Zamanlama Ev Boyun Bakımı Güzellik Enstrüman

(0 Yorumlar)
₺711.98 ₺384.44

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Işık beş çeşit ışık , sirkülasyonlu ışıklar, ışık dalgası tuşuna uzun basın 1.5 saniye ışık kapalı, açmak için kısa basın.

Akıllı V-Yüz Elektrikli soğuk lipoliz cihazı Masseter Yüz Germe - Zamanlama Evde Boyun Bakımı Güzellik Aleti Akıllı V-Yüz Elektrikli soğuk lipoliz cihazı Masseter Yüz Germe-Zamanlama Evde Boyun Bakımı Güzellik Aleti Açık tuşu: başlatmak için 1,5 saniye basılı tutun ve kapatmak için 1,5 saniye basılı tutun.başlangıç, titreşim ve ışık dalgası çalışma durumunda Zamanlanmış uyarı Durumundadır.

Boyut: 256 x 45 mm

1 x Kayış

1 x USB kablosu

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Paket içeriği:

Malzeme: ABS

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

ürünü kullanmadan önce yüzü temizleyin ve cilt bakımı ve nemlendirmede fayda sağlayın

Renk: pembe / Beyaz

1 x İngilizce kılavuzu

1 x ana bilgisayar

Zamanlama fonksiyonu: başlamak için zamanlama tuşuna kısa basın .Toplam 15 puan sırasıyla Saat , 30 dakika , 45 dakika olarak tasarlanmıştır, her basışta 15 dakika artar ve ekranda ilgili sayı görüntülenir ,00 serbest bırakma zamanlamasına basın.

Başlangıç titreşimi için varsayılan vites 1'dir Toplam 12 vites tasarlanmıştır Artırmak için vites tuşuna basın Artı , her bastığınızda bir vitesi artırın, vitesi çevirin ve vitese uzun süre basın Titreşimi kapatmak için tuşa 1,5 saniye basın ve başlatmak için kısaca basın .

  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Güç Kaynağı: USB Kablosu
  • Malzeme: Akrilik

0 Bunun için yorumlar