2 Takım benzin bidonu Emzik Değiştirme, benzin bidonu Memesi benzin bidonu Emzik Değiştirme Kiti, Çoğu için 1/2/5/10 Galon Yağ Tenekesi

2 Takım benzin bidonu Emzik Değiştirme, benzin bidonu Memesi benzin bidonu Emzik Değiştirme Kiti, Çoğu için 1/2/5/10 Galon Yağ Tenekesi

(0 Yorumlar)
₺363.61 ₺218.17

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Renk: sarı

4 x vidalı kapaklar (2 kaba ve 2 ince)

Yüksek kaliteli malzemeler, Bu benzin bidonu nozul yedek parçaları yüksek kaliteli plastik malzemelerden yapılmıştır,Kullanımda kırılmadan serbestçe bükebilirsiniz.Daha kalın ve genişletilmiş kauçuk contalar,Şişe kapağına daha iyi oturabilir,Yakıt ikmali yaparken sıvı sızıntısını önleyebilir.

Malzeme: plastik

Benzin bidonu Emzik Değiştirme kiti, çoğu 1/2/5/10 galonluk yağ tenekesi için uygundur.

2 x sarı meme ve kauçuk conta

Paket içeriği:

Daha fazla yağ tenekesini kaplayabilir, iki tip gaz havalandırma kapağı sunuyoruz, (gaz havalandırma kapakları-A) yağ tenekesinin sonunda havalandırma deliği olmayan yağ tenekeleri için kullanılır, Sadece basit delme ve montaja ihtiyacınız vardır.kullanmak için. (gaz havalandırma kapakları-B) kuyrukta havalandırma kapağı olan başka bir yağ tenekesi için kullanılır , Eski havalandırma kapaklarının yerini alabilir.

2 x dişli meme kapakları

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Taşma önleyici tasarım, (Özel Dikkat: Şekilde gösterildiği gibi, gaz haznesi çıkış kapağının vidalı kapağı altıgendir)Çıkış borusu ve çıkış kapağı dişlidir ve çıkış kapağının içinde kauçuk bir sızdırmazlık halkası vardır.Kullandıktan sonra emzik kapağını sıkın.Nakliye durumunda veya tank devrildiğinde bile yağ taşması olmayacaktır.

kurulum için gerekli Matkap uçları için gaz Tahliye kapaklı 2 x Egzoz Kapağı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar