Araba Oksijen Sensörü O2 Sensörü Adaptörü Araba Oksijen Sensörü Lambda O2 Genişletici Spacer Düzeltme Motor Aksesuarları

Araba Oksijen Sensörü O2 Sensörü Adaptörü Araba Oksijen Sensörü Lambda O2 Genişletici Spacer Düzeltme Motor Aksesuarları

(1 Yorumlar)
₺346.83 ₺222.02

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Not:

* Malzeme: Demir

Özellikler:

* Oksijen sensörü konektörü 18mm * 1.5 mm yüksek kaliteli ve dayanıklıdır materials.It çatlak direnci, korozyon direnci ve ısı direnci işlevlerine sahiptir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

* Sensör adaptörü, aksesuarlarınızı daha iyi korumak için suya ve toza büyük ölçüde nüfuz edebilir.

* Uzunluk: 45mm / 1.77"

* Kurulumu kolay: hızlı ve kurulumu kolay, özel aletlerle yapılan iplik tüm 18mm*1.5 mm sensörlere, yani çeşitli araba modellerine uyacaktır.

1 X O2 Sensörü Adaptörü

* Marka yeni ve yüksek kaliteli.

* Durumu: Marka Yeni ve Kaliteli

* Uzun servis ömrü: Tekrar tekrar kullanılabilir, aşırı ortamlarda yüksek pas direncine sahiptir ve oksijen sensörü zamanla deforme olmaz.

Paket içeriği:

* Konu: 18mm * 1.5 mm

Ürün Detayları:

* Tekrarlanan testlerden sonra, ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılamak için egzoz ışıklarını ve motor ışıklarını kontrol etmeye yardımcı olmak için hala mükemmel bir rol oynayabilir.

* Renk: gümüş

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

  • Sensör Tipi: Holzer
  • Kaynak: Anakara Çin

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-09-01

Her şey yolunda.