Araç şarj portu yağmur kılıfı Tüm Hava Koşullarına dayanıklı elektrikli araç şarjı Kapak Elektrikli Arabalar İçin şarj portu Su Geçirmez Şarj Cihazı

Araç şarj portu yağmur kılıfı Tüm Hava Koşullarına dayanıklı elektrikli araç şarjı Kapak Elektrikli Arabalar İçin şarj portu Su Geçirmez Şarj Cihazı

(0 Yorumlar)
₺708.12 ₺353.96

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Kararlı Pratik Tasarım : Bu yağmur kılıfı, içinde kalmasını sağlayan pratik bir tasarıma sahiptir. place.It saç dökülmesini önleyen bir yan emniyet halatı içerir. car.It ayrıca güçlü bir emme emicisine sahiptir.

Ambalaj Listesi:

Malzeme: PVC + Oxford kumaş + inci pamuk

Vantuz * 3

Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe renk farkı olduğunu kabul edin.

3.Aşınmaya dayanıklı Kaliteli Malzemeler: Sağlam Oxford kumaştan yapılmış, bu yağmur kılıfı kalın ve durable.It araç şarj portunuzu sudan korur ve dust.It yok edilemez ve her türlü hava koşuluna dayanabilir.

5.Dayanıklı ve Şık : Bu araç şarj portu yağmur kılıfı, sert hava koşullarına dayanabilen yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır conditions.It ayrıca şık tasarımı ile aracınıza stil katıyor.Aileniz ve arkadaşlarınız bu araba şarj portu yağmur kapağını Yeni Yıl, doğum günü veya Christmas.It arabalarının şarj portunu korumanın akıllı ve şık bir yoludur.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Çok yönlü Fonksiyon: Bir yarış arabası, seyahat arabası veya kamp arabası kullanıyor olsanız da, bu araç şarj portu yağmur kılıfı şarj portunuzu her türlü hava koşulundan koruyabilir.

Özellikler:

1.Dayanıklı ve Güvenli: Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış bu yağmur kılıfı, sert hava koşullarına dayanabilir ve araç şarj portunuzun zarar görmesini önleyebilir.Gümüş rengi ve güneş koruyucu kaplama güneş ışığını yansıtır.

Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

Boyutlar: resim gösterildiği gibi

Adı: Araç şarj portu yağmur kılıfı

İle uyumlu: tüm araçlar

Yağmur kılıfı*1

Bu kalın ve dayanıklı ile aracınızın şarj portunu yağmurdan, tozdan ve kirden koruyun cover.It yerinde tutmak için güçlü bir emişe sahiptir ve çok çeşitli araçlara uyar.Elektrikli arabası olan her aile için olmazsa olmazlardan.

Ağırlık: 390g

Not:

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: vvcesidot'un

0 Bunun için yorumlar