6 Pairs Düzeltici, Ayak Ayırıcı, Bunyon Kabartma Koruyucular Yeni Malzeme Jel Çekiç Ayak Düzleştirici, Ayak Paspayı

6 Pairs Düzeltici, Ayak Ayırıcı, Bunyon Kabartma Koruyucular Yeni Malzeme Jel Çekiç Ayak Düzleştirici, Ayak Paspayı

(0 Yorumlar)
₺251.73 ₺151.04

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Kullanımı BASİT-Hem erkekler hem de kadınlar için olurdu, çalışırken bile ayakkabılarla(Yüksek Topuklu ayakkabılar, yürüyüş ayakkabıları, spor ayakkabılar ve yürüyüş ayakkabıları) giyebilirsiniz.ve uyurken giymek sorun değil.

6 Pairs Düzeltici, ayak ayırıcı, Bunyon kabartma Koruyucuları Yeni Malzeme Jel çekiç Ayak düzleştirici, ayak paspayı YUMUŞAK ve rahat JEL malzeme - Dayanıklı, yumuşak ve gerilebilir jelden yapılmış, rahat ve güvenli, cildinizi nemlendirmek için mineral yağ salgılayan vitaminlerle aşılanmıştır.Lateks içermez.

Yeniden kullanılabilir ve su veya sabunla temizlenmesi kolaydır.

Boyutu hakkında: 7. 3x2. 5 cm

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yüksek topuklu veya sivri uçlu, dar ayakkabılar giymek ayak ağrısında artışa ve ağrılı mısır ve nasırların gelişmesine neden olabilir.

Koşu, tırmanma veya dans gibi herhangi bir aktivite sırasında rakipsiz koruma sağlar.

Anında rahatlama sağlar - Çekiç parmağı, mısır, bunyonlardan kaynaklanan rahatsızlığı gidermenin en iyi doğal yolu.Hassas bölgeleri koruyun, ayak parmakları arasındaki sürtünmeyi azaltın.Jel Parmak Ayırıcı ayrıca interdigital boşlukları kuru tutarak mantar büyümesini engeller.

Malzeme: jel

ÖNERİLEN - Gerilebilir ancak sağlam malzeme bir beden en çok uyuyor - sporcular, yoga tutkunları, rehabilitasyon hastaları, yüksek topuklu ayakkabılar ve dar ayakkabı kullananlar için harika!Yorgun ayakları canlandırın.

Pahalı ameliyat olmadan ayak problemini çözün-Bükülmüş veya üst üste binen ayak parmaklarına büyüme hizalamasına göre gergin ayakları rahatlatır.ayak uçlarındaki baskıyı hafifletmek ve ön ayak ağrısını ortadan kaldırmak.

Havayı doğal olarak veya kağıtla kurutun, güneşle değil.

renk: mavi

Temizlendikten sonra yapışkanlaşırsa bebek pudrası veya talk pudrası ekleyebilirsiniz.

Kullanım ve Dikkat

Ayak parmağındaki sürekli bükülme, egzersiz yaparken nasırlara, yaralara ve kabarcıklara neden olabilir.

Paket içeriği:

Jel ayırıcılarımız kıvrılmış çekiç ayak parmaklarını desteklemek için harikadır, ayak başparmağını hizalamaya, bunyon ağrısını hafifletmeye ve ayak parmaklarınız arasındaki derin eklem ağrısına yardımcı olur.

6 x çift ayak Düzleştirici

  • Marka Adı: Mileseey'nın sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar