2 adet Kol Dayama Pedi Yumuşak Bellek Köpük ergonomik ofis koltuğu Dirsek Yastık Basınç Tahliye Oyun Artış Yüksekliği Kaymaz

2 adet Kol Dayama Pedi Yumuşak Bellek Köpük ergonomik ofis koltuğu Dirsek Yastık Basınç Tahliye Oyun Artış Yüksekliği Kaymaz

(0 Yorumlar)
₺294.36 ₺214.89

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Malzeme: Kısa Peluş, Bellek Köpük

Not:

Tipi: Kol Dayama Pedi

Ergonomik tasarım: Kısa peluş, yumuşak ve rahattır.eğri tasarımı için kol basıncını serbest bırakın, eğri için kolu takın, yumuşak ve rahat, güçlü destek.

Boyut(L * W*H): Yaklaşık 28x8x9 cm/11.02x3. 15x3. 54 inç

Bellek Köpüğü Basınç Tahliye Prensibi: Bu malzemenin molekülleri (açık hücre), dış kuvvetle bastırıldıklarında "akacak" ve basıncı tüm temas yüzeyine eşit olarak dağıtmak için basınç tahliye nesnesinin temas yüzeyine uyacak şekilde yer değiştirecektir., gerçek basınç tahliyesinin etkisini elde etmek için.

Ana İşlev: Kol dayanağının yüksekliğini artırın, böylece dirsekleriniz strese yardımcı olmak için artık askıda kalmaz.Uzun süre otururken kendinizi rahat hissetmenizi sağlayın.

Renk: Gri

Sıcak ipuçları: Kol dayama pedi kapağı sökülüp yıkanabilir ve iç çekirdek yıkanamaz veya güneşe maruz bırakılamaz, aksi takdirde hafızalı yastığın kimyasal ve fiziksel özelliklerini değiştirir ve hafıza kaybına neden olur.

2 adet x Kol Dayama Pedi

Detaylı Tasarım: Kayması kolay değil; Etiket kayışı kol dayanağının etrafına sarılır ve tokadan geçer; Pürüzsüz fermuar, çıkarılması ve yıkanması kolaydır.

Paket içeriği:

Özellikler:

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farklılıklara izin verin.

Özellikler:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: HOUSEEN'İN
  • Tip: Diğer

0 Bunun için yorumlar