Güzellik ve büyütme meme vakum selülit ücretsiz kargo

Güzellik ve büyütme meme vakum selülit ücretsiz kargo

(0 Yorumlar)
₺75 029.15

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3. Hava basıncı düğmesini fincandaki en yüksek noktaya çevirin, güç düğmesini en düşük noktaya çevirin, ardından ilhamı seçmek için basın ve ritim düğmesini göğüs kaldırmaya çevirin (veya vücut ritmi 1, vücut ritmi 2 ve göğüs kaldırmaya dönüşümlü olarak basın).

Vakum Terapi Ekipmanı vücudu, lenfleri zayıflatabilir ve metabolizmayı artırabilir, memeyi büyütebilir well.It göğüs ve vücut şekli ekipmanıdır.

2. Müşterilerin göğsünü uzatmak için yarı uyumasına izin verin, göğsünü plastik bezle örtün, batık göğsü olan kişilere uygulamayın.

İşlevler:

1. Uygun tip hareketli parmak ucunu seçin, bardağı ve ilham soketini esnek boruya bağlayın.

(V) Dikkat:

3. Güç düğmesini zayıftan güçlüye ayarlayın ve ardından müşteriler kendilerini rahat hissedene kadar hava basıncını ayarlayın.

3. Hipofizi ürün hormonuna teşvik edin, kas dokusu elastikiyetini ve lifini artırın, meme elastikiyetini ve yumuşaklığını sürdürün, memeyi kaldırın ve geliştirin, meme şeklini iyileştirin, meme ucunu iyileştirin, tedavi etkisini stabilize edin.

Güzellik ve büyütme meme vakum selülit zayıflama makinesi

Tanım:

2. Hava basıncı düğmesini fincandaki en yüksek noktaya çevirin, güç düğmesini en düşük noktaya çevirin, ardından ilhamı seçmek için gücü açın ve işlevsel seçim'e basın ve ritim düğmesini yüz ritmine veya vücut ritmine çevirin (veya vücut ritmine basın 1, vücut ritmi 2 dönüşümlü olarak, yüz ritmi I ve 2 alternatif olarak).

Özel olarak tasarlanmış vakum pompası, herhangi bir ağrı ve sağlık tehdidi olmadan, boyut ve şekli veya göğsü hızla iyileştirebilir, silikon enjeksiyonu veya sütyeni itip doldurmayı içermez, fizyolojik döneme göre doğal ve güzel göğsünüze sahip olmanızı sağlar.

3. Ciddi kalp hastalığı, diabetes mellitus ve hepatiti olan kişiler makine ile tedaviye uygun değildir.

4. 20 Dakika sonra, hava basıncı düğmesini en yüksek noktaya çevirin ve hareketli parmağı çıkarmak için güç düğmesini en düşük noktaya çevirin.

(İ) Meme Gelişimi

3.Güç düğmesini zayıftan güçlüye ayarlayın ve ardından müşteriler kendilerini rahat hissedene kadar hava basıncını ayarlayın.

2. Makineyi yıkarken gücü kapatın ve fişi çekin.

1. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre göğüs kabını seçin, kabı ve aspiratör soketini bağlayın.

1. Vakum pompası yağ partikülünü ve sıvıyı emebilir ve daha sonra meme dokusuna ve hücrelerine girmelerini sağlayabilir, memeyi daha gelişmiş bırakabilir.

Nasıl kullanılır:

(İV)Gaz Kabı (Uzun boyunlu Kap):

5. Fırçalama süresi, müşterilerin kendilerini rahat hissetmeleri için uygun güçle 30 dakika içinde kontrol edilmelidir.

1. Sarsıntı ve çarpışmayı önlemek için makineyi düz tutun.

5. Güç düğmesini zayıftan güçlüye ayarlayın ve ardından müşteriler kendilerini rahat hissedene kadar hava basıncını ayarlayın.

2.Toksini dışarı atın ve lenfatik sistemi arındırın, cilt gözeneklerini iyileştirin, cildi yeniden oluşturun, mikro dolaşımı iyileştirin, kollajen elastikiyetini artırın, sarkık kasları kaldırın, kırışıklığa karşı koyun, cildi etkinleştirin, göz torbasını ve çift çeneyi çıkarın, kırışıklık ve telanjiektaziyi ortadan kaldırın ve alt sağlığı tedavi edin.

6. 20 Dakika sonra, hava basıncı düğmesini en yüksek noktaya çevirin, bardağı çıkarmak için güç düğmesini en düşük noktaya çevirin, göğüs kaldırma kremine uygulayın.

2. Hava basıncı düğmesini fincandaki en yüksek noktaya çevirin; güç düğmesini en düşük noktaya çevirin, ardından ilham almak için gücü açın ve işlevsel seçim'e basın.

2. Toksini dışarı atın ve lenfatik sistemi arındırın, cilt gözeneklerini iyileştirin, cildi yeniden oluşturun, mikro dolaşımı iyileştirin, kollajen elastikiyetini artırın, sarkık kasları kaldırın, kırışıklığa karşı koyun, cildi etkinleştirin, göz torbasını ve çift çeneyi çıkarın, kırışıklık ve telanjiektaziyi ortadan kaldırın ve alt sağlığı tedavi edin.

1. Uygun tip bardağı seçin, bardağı ve ilham soketini esnek boruya bağlayın.

3. Güç düğmesini zayıftan güçlüye ayarlayın ve ardından müşteriler kendilerini rahat hissedene kadar hava basıncını ayarlayın.

7. Kan verimliliği ve spontan hemorajisi olan kişiler

3.Hipofizi ürün hormonuna teşvik edin, kas dokusu elastikiyetini ve lifini artırın, meme elastikiyetini ve yumuşaklığını sürdürün, memeyi kaldırın ve geliştirin, meme şeklini iyileştirin, meme ucunu iyileştirin, tedavi etkisini stabilize edin.

4. Adet ve hamilelik dönemindeki kadınlar tedaviye uygun değildir.

4. Yağ asidi dönüşümünü hızlandırın, aşırı yağları güvenli ve etkili bir şekilde alın, ağırlığı azaltın, vücudu inceltin, göbekteki aşırı yağları yok edin, bacak şeklini iyileştirin, cildi sıkılaştırın, ovma, nokta perküsyon tedavisi, lenfatik detoksifikasyon için uygulanabilir, selülitleri tedavi edin, mükemmel vücut konturunu gerçekleştirmek için kalçaları iyileştirin.

  • Vakum Basıncı: 60-70cmHg
  • Marka Adı: PWS, VT
  • Garanti: 1 Yıl, 1 Yıl
  • Özellik: Diğer
  • Güç: 50 Watt
  • su geçirmez: NO
  • Menşe Yeri: Guangdong, Çin
  • Anahtar kelimeler: Vakum tedavisi / meme büyütme
  • Teknoloji: Vakum + Kavitasyon + Bipolar RF + Nır + Silindir
  • Tip: El Aleti Parçaları
  • Gerilim: 100V-120V, 220V-240V
  • Sertifikalandırma: CE ROHS
  • Model Numarası: VT-B09
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uygulama: Güzellik salonu, Ev Kullanımı
  • Fiş Tipi: EU, bizi
  • Sıklık: 50Hz-60Hz
  • Sistem: Vakum Kavitasyon Sistemi
  • Malzeme: plastik

0 Bunun için yorumlar