Kauçuk rulo uzun kolu mini Limit Anahtarı omron limit anahtarı TZ 7121 D4MC-2000 XCJ-128

Kauçuk rulo uzun kolu mini Limit Anahtarı omron limit anahtarı TZ 7121 D4MC-2000 XCJ-128

(0 Yorumlar)
₺339.30 ₺329.08

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Geri bildirim

7, stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğelerinizi gönderen ilk mevcut depomuzdan hızlı bir teslimat seçeceğiz.

Resim 4 gerçek projede gösterilmemiştir, sadece referans amaçlıdır .

1, bizimle iletişime geçmek ve 30 gün içinde aldığı tarihten itibaren geri dönmek için 7 gününüz var.Bu ürün elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değişim yapmayacağız.İstisna yok !Her iki taraf da nakliye ücretini satıcının ve alıcının yarısıdır.

3 , biz tam teklif tutarını iade edeceğiz, orijinal haliyle , öğe ambalajı aldı ve www.sayaelektrik.com.tr ' den işlemi iptal etmek için alıcılar ve satıcılar aracılığıyla tüm parçaları ve aksesuarları içerir .Ya da bir yedek seçebilirsiniz .

3, www.sayaelektrik.com.tr'in yukarıdaki tüm politika listelerini kabul etmesini sağlamak için !

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz !Geri bildirim çok önemlidir.Sorununuzu tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr, olumsuz geribildirim vermeden veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Garanti

2, arızalı ürünler garanti süresi içinde bildirilmeli ve iade edilmelidir ( mümkünse orijinal ambalajında ) .Bize dezavantajın ne olduğunu söylemelisin , bize sipariş numaranı ver.Garanti süresi dolmuş yedek parçaları tamir etmiyoruz.

1 küresel nakliye . ( Bazı ülkeler ve APO / FPO hariç)

Sınırlı Garanti 1.12 aylık arızalı ürün üretimi (hasar ve / veya makbuz , yanlış kullanım projesi dahil değil ) .Aksesuarlar 3 aylık garanti süresi ile birlikte gelir .

4, ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse, tüm nakliye masraflarını karşılayacağız .

6, teslimatınızdan itibaren 30 gün içinde ödeme almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Malları kontrol edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede bir cevapla size geri döneceğiz .Amacımız müşteri memnuniyeti !

2, sipariş işleme, ödeme onaylandıktan sonra zamanında .

3, Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir .

İade / İade Politikası

Nakliye

5, hizmetler , taşıma süresi, taşıyıcı tarafından sağlanan hafta sonları ve tatil günleri hariç .Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir .

2, Tüm öğeler orijinal ambalajında iade edilmelidir, nakliye takip numarası bize sağladığınız, belirli dönüş nedeni, senin çiçeği

  • Anahtar Tipi: Mikro Anahtarı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Anahtarlar
  • Model Numarası: Değiştirmek
  • Özellikler: Değiştirmek
  • Garanti: 10000
  • Sertifikalandırma: CCC, CE, CQC'NİN

Etiketler: makaralı uzun kollu mini limit anahtarı.

0 Bunun için yorumlar