Nokta kaynağı 4H0 973 712 orijinal yüksek kaliteli otomobil konektörü fişi konut

Nokta kaynağı 4H0 973 712 orijinal yüksek kaliteli otomobil konektörü fişi konut

(0 Yorumlar)
₺114.77

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Lütfen satın aldığınızdan emin olun!

Ekibimiz size en kısa sürede cevap verecek ve sizin için çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacaktır!

Kararlı ve güvenilir, uzun ürün ömrü.Ürünlerimiz çevre koruma sertifikasını geçmiştir ve ROHS CE standartlarına uygundur,

Benim dükkana hoşgeldiniz, benim en seçkin arkadaşım!

Kablo demeti çizimleri sağlayın veya kablo demeti örneklerini bize gönderin.Üretim gereksinimlerinize göre sizin için işleyeceğiz ve ekspres ile size göndereceğiz!

1. ürünümüz dünyaca ünlü konektör tedarikçisinden gelmektedir.Kabuk PBT malzemeden yapılmıştır.Sızdırmazlık performansı farklıdır, malzeme yaşlanma karşıtıdır, görünüm mükemmeldir ve tutamak comfortable.No keskin koku.

Biz Çin'den bir bağlayıcı satıcısıyız.Şirket on yıldan fazla bir süredir kurulmuş ve deneyimli bir team.In bu sektörde, bize danışmak için bize ürün yapısı veya ürün modeli gönderebilirsiniz.Ekibimiz, ihtiyacınız olan konektör ürünleri sorununu çözmek için her türlü çabayı gösterecektir.

3. Toplu ve perakende kablo demeti işleme için size özelleştirilmiş hizmetler sağlayabiliriz.Bu projenin sana ihtiyacı var

2. Metal terminallerin hammaddeleri pirinç, kırmızı bakır ve bakır alaşımıdır ve oksidasyon önleyici kalay kaplama işlemi benimsenmiştir,

5. İhtiyacınız olan ürünlere sahip değilsek, ihtiyacınız olan ürünleri bize Wangwang üzerinden gönderebilirsiniz,

Ürünlerimizden bazıları yüksek sıcaklık dayanımı, alev geciktirici, su geçirmez, korozyon ve nem geçirmez işlevlere sahiptir.Her ürün farklı olduğundan, ayrıntılar için lütfen müşteri hizmetlerimize danışın!

4. Ürünün doğru olup olmadığını teyit edemezseniz, lütfen satın almadan önce ekibimizle onaylayın.Sipariş verildikten sonra ürün özellikleri ve boyutu satın alınmalıdır.Siparişinizi aldıktan sonra, teslimat süresini kısaltmak ve gerekli ürünleri daha hızlı almanızı sağlamak için mümkün olan en kısa sürede sizin için sevkiyat ayarlayacağız.

modname = ckeditör

6. Sevgili arkadaşlar, paketi aldıktan sonra ürünlerimizin kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorsanız, umarım ekibimiz beş yıldızlı övgülerinizi alabilir ve beni takip edebilir, böylece ekibimiz daha iyisini yapar ve daha fazla ve daha iyi ürünler çıkarır!Ekibimize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.Sana her gün mutluluklar diliyorum!

Ürünün kullanım sırasında mükemmel iletkenliğe ve antioksidan işleve sahip olmasını sağlayın ve ürünün performansını sağlayın

.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Sinyal hattı
  • Model Numarası: Telefon

0 Bunun için yorumlar