Dikiz Aynası Yağmur Kaş 2 adet Evrensel Araba dikiz Aynası Yağmur Kaş 2 Adet Yan Ayna Yağmur Guard Oto Ayna Yağmur

Dikiz Aynası Yağmur Kaş 2 adet Evrensel Araba dikiz Aynası Yağmur Kaş 2 Adet Yan Ayna Yağmur Guard Oto Ayna Yağmur

(0 Yorumlar)
₺2 971.95 ₺1 485.88

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Adı:Araba Yan Ayna Koruma

Belirleme:

Tanım:

Araba Yan Ayna Koruması, fiziksel su itme prensibini benimser, su damlacıkları camdan çıkmadan hızla yayılır ve ön rüzgar kılavuzu cama net bir görünümle üfleyerek sürüşü daha güvenli hale getirir.

2 * Dikiz Aynası Yağmur Kaş

Fonksiyon: sürücü dikiz aynası su

2.Fiziksel Su İtici: Araba Yan Ayna Koruması, fiziksel su itici prensibini benimser, su damlacıkları camdan çıkmadan hızla yayılır ve ön rüzgar kılavuzu cama net bir görünümle üfleyerek sürüşü daha güvenli hale getirir.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

3.Etkili Koruma: Dikiz aynası Yağmur kaşı arabanın dikiz aynasını koruyabilir, dikiz aynasının çizilmesini etkili bir şekilde önleyebilir ve güneş ışığını engelleyebilir, doğrudan güneş ışığını azaltabilir, dikiz aynasını koruyabilir ve ayrıca sürüş güvenliğini artırabilir.

Kullanımı: yağmur ve parlaklık

Daha fazla ürün detayına bakın

Renk: Siyah

Ambalaj listesi:

5.Yaygın Kullanım Alanları: Yan ayna yağmur koruması, kamyonlar, otobüsler, traktörler, SUV'lar, motosikletler vb.Gibi çoğu otomobil ve araçta yaygın olarak uygulanabilir.

1.Güvenli Sürüş: Yağmur kaşlarının takılması, yağmur ve kar girişimini etkili bir şekilde engelleyebilir, net bir görüş sağlayabilir ve yağmurlu günlerde sürüş güvenliğini artırabilir.

Not:

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

4.Kolay ve Basit: Yan görüş aynası Siperliklerinin kurulumu kolaydır ve iz bırakmaz, lütfen yapıştırmadan önce dikiz aynasını temizlemeye dikkat edin ve kuruduktan ve tozdan arındırdıktan sonra takın.

Kurulum yöntemi: macun tipi

Ürün ambalajı: blister (bir çift)

Kurulum yeri: dikiz aynası

Uygulanabilir modeller: Evrensel

Karışık yapıştırıcı çok yapışkandır ancak iz bırakmaz, lütfen kuru ve tozsuz olduğunda yapıştırmadan ve takmadan önce dikiz aynasını temizlemeye dikkat edin.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar