Yeni Oyun Kolu Masası Ekran Standı PS VR2 Duvara Monte Oyun Denetleyicisi Kulaklık Askısı İstikrarlı Tutucu Oyun Aksesuarları

Yeni Oyun Kolu Masası Ekran Standı PS VR2 Duvara Monte Oyun Denetleyicisi Kulaklık Askısı İstikrarlı Tutucu Oyun Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺1 101.63 ₺550.72

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4. Sağlam ve dayanıklı: Duvar montaj braketi, dokunuşu iyi hissettiren ağır hizmet tipi çelikten yapılmıştır ve duvar montaj braketi dayanıklıdır ve 10 kg ağırlığa dayanabilir.

Uygulanabilir: çok fonksiyonlu depolama braketi

Braket*1

Renk: Beyaz

3. Kurulumu kolay: Doğru kurulum yöntemini sağlıyoruz, braket isteğe bağlı olarak monte edilebilir ve yerden tasarruf etmek için iyi gizlenebilir.Evde küçük çocuklar veya evcil hayvanlarla düşme olasılığından kaçının.

Kurulum paketi * 1

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

1. 2'si 1 arada braket: Duvara montaj braketi, ürünün estetik tasarım stilini koruyarak PS VR2 modelleriyle uyumludur ve kullanışlı ve çıkarılabilir yapısal tasarım maksimum ısı dağılımı sağlar.

Özellikler:

Ambalaj Listesi:

Malzeme: Metal

Not:

5. Çok fonksiyonlu depolama: Duvara monte braketimiz oyun disklerini/tutamaçları/ana bilgisayarları/denetleyicileri / VR ana bilgisayarlarını saklayabilir, tüm oyun masasının alanını boşaltabilir, arkadaşlarınıza hediye olarak verebilirsiniz, sizin veya arkadaşlarınız için profesyonel bir deneyim sağlayın.

Aydınlatma efektleri ve Kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Belirleme:

Adı: Duvar Montaj Standı Tutucu

2. Güvenlik koruması: Duvar montaj braketimiz yükseltildi ve kanca iyi sabitlenebilir ve düşmeyi önleyebilir.Konsolun sabit olduğundan ve duvara monte edildiğinde sallanmayacağından emin olmak için duvar montaj braketleri arasına bir stabilite tokası eklenir.

  • Aksesuar Türü: Anten
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Rondaful'un
  • Uyumlu Marka / Model: buhar
  • Model Numarası: PS VR2 Duvara Monte Braket Ana Bilgisayarı için
  • USB ile: PS VR2 Duvara Monte Braket Ana Bilgisayarı için

0 Bunun için yorumlar