Siyah nokta Remover Gözenek Vakum Yüz Temizleyici Elektrikli Sivilce Extractor USB Şarj Edilebilir Su Döngüsü Temizleme Araçları

Siyah nokta Remover Gözenek Vakum Yüz Temizleyici Elektrikli Sivilce Extractor USB Şarj Edilebilir Su Döngüsü Temizleme Araçları

(0 Yorumlar)
₺259.25 ₺202.16

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Özellikler:

Makyajı, kiri ve yağı temizlemek için gözenek temizleyicimizi cilt bakım rutininizin bir parçası olarak kullanın. cleanse.It ayrıca serum veya nemlendirici uygulamadan önce cildinizi hazırlamak için harikadır ve maksimum sonuç için cilde daha iyi nüfuz etmelerine yardımcı olur.

Anlayışınız için teşekkürler.

Elektrikli gözenek temizleyicimizle siyah noktalara veda edin ve temiz, pürüzsüz bir cilde merhaba deyin!Eşsiz görsel kabarcık teknolojisi ile bu cihaz, kirleri etkili bir şekilde temizler ve benzeri olmayan bir temizlik için gözenekleri açar.

Giriş ortamı: ılık su, arıtılmış su, temizleme solüsyonu, siyah nokta çıkışı, makyaj temizleyici, toner, esans suyu, toner vb.

Malzeme: ABS

Kullanımı: cildi derinlemesine temizleyin, siyah noktaları ve kısık kafaları çıkarın, makyajı ve yağı çıkarın, suyu doldurun ve nemlendirin.

Not:

Ağırlık: 155g

Dayanıklı ABS malzemeden üretilen gözenek temizleyicimiz, uzun süre dayanacak ve kullanıma dayanacak şekilde üretilmiştir.Kompakt boyutu ve kablosuz tasarımı, evde veya hareket halindeyken kullanımı kolaylaştırırken, şarj edilebilir pili tutarlı güç sağlar.

Görsel ekran

6 çeşit emme ucu

Hassas bakım

Özellikler:

1x Siyah Nokta Çıkarıcı

Üç dişli (kuru yağlı ciltler için uygundur)

Daha net, daha sağlıklı bir cilt elde etmek isteyenler için mükemmel olan gözenek temizleyicimiz, hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur.

Üç dişli (kuru yağlı ciltler için uygundur)

6 çeşit emme ucu

Yoğun su temini

Gözenek temizleyicimizle güzel, ışıltılı cilde merhaba demeye hazır olun.İleri teknolojisi ve yüksek kaliteli malzemeleri ile bu cihaz, kusursuz bir karmaşıklık elde etmek için nihai çözümdür.

Boyutu: Yaklaşık.4. 9x4. 7x21.5 cm/1.92x1.85x8. 46 inç

①.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Güç: 1.5 W

Görsel ekran

Paket içeriği:

Gerilimler: 5V

②.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: SKYMEN'İN

0 Bunun için yorumlar