Tuvalet Fırçası Tuvalet Kase Değnek Fırça Taşınabilir Banyo Tuvalet Kase Fırçalar Tuvalet Temiz Banyo Temizlik Malzemeleri İçin Bir

Tuvalet Fırçası Tuvalet Kase Değnek Fırça Taşınabilir Banyo Tuvalet Kase Fırçalar Tuvalet Temiz Banyo Temizlik Malzemeleri İçin Bir

(0 Yorumlar)
₺3 979.64 ₺1 989.73

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Boyutu: (yaklaşık.) 54.8*8.6*8.6 cm/21.57*3.39*3.39 inç

Bu Tuvalet Yıkayıcı, kullanımı kolay tasarımı ile rahat bir ortam yaratmak için mükemmeldir.Kirlenme riskini azaltmak için fırça kafasına basit ve kolay bir şekilde ulaşın.Fırça kafası bile temizleme sıvısı ile birlikte gelir, bu da temizliği hızlı ve zahmetsiz hale getirir.Bu olmazsa olmaz temizleme aracıyla tuvaletinizi zahmetsizce temiz tutun!

Ambalaj Listesi:

3.Yerleşik Koku Boncukları: Taze ve rahat bir tuvalet ortamı için Yerleşik Koku Boncuklarına sahip tuvalet Fırçamızı tanıtmak; fırça başlığı, her köşeyi kaplayan ve her temizlediğinizde hoş bir koku yayan koku boncukları içerir.

1.Kullanıma Hazır: Tuvalet fırçamız hijyenik bir deneyim sağlarken yıkama ihtiyacını ortadan kaldırır.Kir birikmesini önlemek ve temiz bir banyoyu korumak için kullandıktan sonra fırlatın.

5.Yenilikçi Özellik: Kolay kullanım ve bertaraf için basma düğmesine sahip temassız tuvalet fırçamız kirlenme riskini azaltır.Tüm prosedür, fırça kafasının ve tuvaletin asla temas etmemesini sağlar.

1 Xtoilet Fırça

Nedeniyle farklı manuel ölçüm, izin lütfen 1-2 cm boyutu farkı.

4.Akıllı Sensörlerle Tasarlanmıştır: Fırça kafası kartuşu, hafif bir presle otomatik olarak açılır, kolay erişim sağlar ve manuel açılıp kapanmaya gerek kalmaz.Her kullanımda hijyenik ve zahmetsiz bir temizlik deneyiminin keyfini çıkarın.

Farkına varmak:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2.Maitain Clean: Fırça başlığındaki yenilikçi formül, lekeleri ve kokuları gidermede harikalar yaratır.Su ile temas ettiğinde dekontaminasyon faktörü hızla devreye girerek tuvaletinizi taze, temiz ve kokusuz bırakır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

Malzeme: KALÇA PET

  • Malzeme: plastik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Stoklanmış
  • Model Numarası: Tuvalet Temizleyici

0 Bunun için yorumlar