Işıklı zeytin çelenk zamanlayıcı ile 5.9 ft asma Garland dekor ışıkları ile 100 LED pil kumandalı yapay asma ışık gerçekçi

Işıklı zeytin çelenk zamanlayıcı ile 5.9 ft asma Garland dekor ışıkları ile 100 LED pil kumandalı yapay asma ışık gerçekçi

(0 Yorumlar)
₺560.56 ₺269.09

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[Geniş Uygulamalar] Bu ışıklı zeytin çelenk, çeşitli vesilelerle süslemek için kullanıma uygundur.Duvarlar, yatak odası, oturma odası, yemek masası centerpieces, düğünler, şömine, merdivenler, pencereler vb.

[Dekorasyon için Yumuşak ve Esnek] Bu asma çelenk dekoru, odayı dekore edecek kadar uzun olan 1,8 m/5,9 ft uzunluğundadır.Ve kolayca farklı şekil tasarımına bükülebilir.Yumuşak ve esnek, dekorasyon için farklı vesilelerle yerleştirmek için uygundur.

[Enerji Tasarrufu Zamanlayıcı Fonksiyonu] Bu ışıklı zeytin çelenk, ışıkları otomatik olarak açmak için bir zaman ayarlanabilen bir zamanlayıcı fonksiyonuna sahiptir.Sadece basit bir ayar, ışıkların 6 saat boyunca otomatik olarak açılmasını veya 18 saat boyunca kapanmasını sağlar hours.In otomatik bir döngü, kullanışlı ve enerji tasarrufu, ışıkları kapatmayı unutmaktan endişelenmenize gerek yok.

[Gerçekçi Yeşil Sarmaşıklar] Bu asma çelenk dekoru, canlı ve gerçekçi bir görünüme, Okaliptüs yapraklarına veya zeytin yapraklarına sahip birinci sınıf kumaş ve telden yapılmıştır Seçim için 2 stil asma çelenk dekoru.Mükemmel işçilik ile yapraklar doğal görünümlü canlı bir dokuya sahiptir.Odayı dekore etmek için mükemmeldir.

Uzunluk: yaklaşık 1.8 m / 5.9 ft

Belirleme

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden geleni yapacağız

Stil (İsteğe bağlı): Okaliptüs Yaprakları, Zeytin Yaprakları

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Asma çelenk dekorumuz, estetik his ve doğal unsurlar katan çeşitli dekorasyonlar için çok uygun olan sıcak ışıklarda gerçekçi ve 1001LED ışıklara sahiptir.

LED Miktarı: 100

Tanım:

Malzeme: Kumaş + Tel

Esnek yaprak Garland dekor, yeniden kullanılabilir asma dize ışık, narin ışıklı asma çelenk

Not:

Zeytin Yaprakları Boyutu: yaklaşık 9 cm / 3.5 inç (uzunluk)

Okaliptüs Yaprakları Boyutu: 7.5×5.5 cm / 2.95 ×2.16 inç

1×Işıklı zeytin Çelenk

Kendin yap Süslemeleri: Bu asma çelenk dekoru, şeklini istediğimiz gibi değiştirebilir.S şeklinde, aşk şekli veya süslemek için başka aksesuarlar eklemek gibi.DIY kişiliği gösteren benzersiz bir dekorasyon.

Adı: Işıklı zeytin çelenk

Anahtar Özellik

Yeniden Kullanılabilir ve Dayanıklı: Bu yapay asma çelenk dekoru dayanıklıdır ve gelecek yıl için yeniden kullanmamızı sağlar.Pratik ve ekonomiktir.

[100 LED ışık] Bu ışıklı zeytin çelengi, 3XAA pil gerektiren (pakete dahil değildir) pille çalışır ve ışıklı zeytin çelengi, yumuşak ılık ışığa sahip 100 küçük LED ışığa sahiptir.Ve ışıklar dayanıklıdır ve 50.000 saat hizmet ömrüne sahiptir.Bir dekorasyon kadar güzel ve dekorasyon için ek ışık telleri almanıza gerek yok.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: boncuk
  • Güç Kaynağı: Kuru pil
  • Model Numarası: Işıklı zeytin çelenk
  • Şekil: Çiçek

0 Bunun için yorumlar