Şarj edilebilir Sıcak Eriyik Makinesi Akülü 21V Akülü PPR Su Borusu Eritici plastik kaynak makinesi Yedek Başkanları İle

Şarj edilebilir Sıcak Eriyik Makinesi Akülü 21V Akülü PPR Su Borusu Eritici plastik kaynak makinesi Yedek Başkanları İle

(0 Yorumlar)
₺1 308.80 ₺785.28

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

5. Bu dükkandaki herhangi bir ürün yeniden satılabilir, ihtiyacınız olursa sipariş verdikten sonra yüksek kaliteli resimler ve videolar sağlayacağım.

Mesajlarınıza zamanında cevap verebilmek için lütfen sosyal hesabımı ekleyin.

1.Yüksek güç tasarımı, hızlı ısıtma, yüksek verimli, düzgün ve istikrarlı ısı iletimi ile. 2.Akıllı sıcaklık kontrol çipi, 340 ℃ sabit yüksek sıcaklık, eşit ısıtma. 3.Hafif ve güvenilir haşlanma önleyici ısı yalıtım kafası tasarımı, kafanın aşırı ısınmasından kaynaklanan yanıkları etkili bir şekilde önleyebilir. 4.Pişirme boyası ütü kafası, narin ve güzel, boruları yapışmaz, sızıntı yapmaz, önemli ısı iletkenlik kabiliyetine sahiptir. 5.Gömülü anahtar tasarımı, kazara teması etkili bir şekilde önleyebilir ve güvenlik tehlikelerini ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. 6.Güç göstergesi, akıllı mikrobilgisayar çip kontrolü, kalan gücü gösterir, pil korumalarını iyileştirir. 7.Kaymaz paket kauçuk tasarımı, rahat tutuş hissi veren ergonomik yumuşak tutamak. 8.20mm, 25mm ve 32mm olmak üzere 3 farklı ütü başlığı özelliği ile donatılmış, farklı kullanıma göre değiştirilmesi kolaydır. 9.Lityum pil ile çalışır (dahil değildir), kablosuz ve kullanışlı, güç kaynakları olmadan sıcak eriyen su borularına kullanım için uygun güç kaynakları ile sınırlı olmayacaktır.

Paket içeriği: 1 * su boruları eritme cihazı (pil dahil değildir!) 3 * Yedek Başkanları 1 * Anahtarı

2. Ürünlerimiz neredeyse tüm dünyada satılmaktadır.

E-posta ekle ress: [email protected]

Satıcı Mesajı:

4. Biz 24-48 saat içinde gemi olacak. (Hafta sonları hariç)

1. Artık her 5 günde bir yenilemek için yeterli stokumuz var.

Değerli müşterimiz, himayeniz için çok teşekkür ederim.Postacının paketi doğru bir şekilde teslim edebilmesi ve kayıp olasılığını azaltabilmesi için lütfen siparişi vermeden önce alıcıyı, alıcı adresi ve irtibat telefon numarasını onaylayın.Bu dükkanda yaptığınız tüm çalışmalar için çok teşekkür ederim.Tüm personel hepinize mutlu bir yaşam diler! ! !

Satın alma işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce çevrimiçi personel ile iletişim kurun ve tüm sorunlarınızı çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Himayeniz için çok teşekkür ederim!Sana mutlu bir hayat diliyorum!

-------- Orman Yu

Benim Uygulamam: 8615279438819

6. Dropshipping müşterilerini çok memnuniyetle karşılıyoruz.Paket herhangi bir fatura içermez ve VIP bağlantıları ve CsV sipariş hizmetleri sağlayabilir.İyi işbirliğinizi dört gözle bekliyoruz.

Benim Gökyüzü beden eğitimi: 8615279438819

Izin lütfen 0.5-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Malzeme: plastik Renk: siyah + mavi Anma gücü: 120 W Sıkma boyutu: φ20mm / 25mm / 32mm Ürün boyutu: 223 * 74 * 95mm

3. Teslimattan sonra lojistik sipariş numarasını sağlayabiliriz .

Dropshopping :

Hatırlatmak:

Değerli müşterimiz,

Satıcı

İçtenlikle,

Şarj edilebilir Sıcak Eriyik Makinesi Akülü 21V Akülü PPR Su Borusu Eritici plastik kaynak makinesi Yedek Başkanları İle

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: cuma

Etiketler: sıcak eriyik makinesi.

0 Bunun için yorumlar