Van Dönüşüm Kiti Elektrikli Güç Pencere Kaldırıcı Ve Araba Pencere Kaldırıcı 12 V pencere Regülatörü Kiti İle Aşırı Yük Koruyucu Düşük Gürültü

Van Dönüşüm Kiti Elektrikli Güç Pencere Kaldırıcı Ve Araba Pencere Kaldırıcı 12 V pencere Regülatörü Kiti İle Aşırı Yük Koruyucu Düşük Gürültü

(0 Yorumlar)
₺1 254.79 ₺1 003.83

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Uygun Hediye: Kolay kurulum işlemiyle bu yüksek kaliteli elektrikli cam kaldırıcı çoğu araçla uyumludur ve sadece birkaç dakika içinde sorunsuz ve sessiz cam çalışması sağlayabilir.Doğum günleri, tatiller ve özel günler için rahatlık ve rahatlık hediyesi verin.

Uygulanabilir sıcaklık: -20 ila +80°C

Çalışma gerilimi: 12 V

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Ürün Listesi

3.Sessiz Konfor: Elektrikli cam kaldırıcımız, sürücü ve yolcular için bir atmosfer sağlayan gürültüsüz işlevselliğe sahiptir.Rahatsız edici gürültü rahatsızlığı olmadan daha konforlu ve rahat bir sürüşün keyfini çıkarın.

5.Taşınabilir Kolaylık: Bu elektrikli cam kaldırıcıyı herhangi bir güçlük çekmeden her yere götürün!Hafif ve kompakt yapısı, taşımayı kolaylaştırır ve size ihtiyacınız olduğunda ve her yerde kullanma özgürlüğü verir.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Motor Koruması: Elektrikli cam kaldırıcı, motor aşırı yüklendiğinde gücü otomatik olarak kesen ve motorun yanmasını veya hasar görmesini önleyen yerleşik bir motor aşırı yük koruyucusuna sahiptir.

Özellikleri:

1.Güvenilir Dayanıklılık: Elektrikli cam kaldırıcımız, kararlı ve uzun ömürlü çalışma sağlayan üstün bir bakır alaşımlı malzeme ile tasarlanmıştır.Herhangi bir gürültü veya sıkışma sorunu olmadan yüksek sertlik ve aşınma direncinin avantajlarından yararlanın.

1 * Van Dönüşüm Kiti

Şu durgun: 3mA

Modeli: 2 Kapı Kutusu Anahtarı 2 Kapı Güç Pencere Kiti

Uygulanabilir modeller: genel amaçlı

Nazik ipuçları:

Yüksek kaliteli malzeme elektrikli araç dönüşüm kitimizle sürüşünüzü yükseltin.Ek güvenlik ve sürüşü daha konforlu hale getirmek için otomatik kapanma özelliğine sahiptir.Sorunsuz ve verimli bir sürüş için istediğiniz zaman kullanın.Şükran Günü ve Noel için mükemmel.Sürüş deneyiminizi geliştirin, şimdi sizinkini alın

Çalışma akımı: 12A

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar