Elektrikli isıtma pedi Omuz ısı terapisi ısıtıcı 3 Vitesli Mod Kış Termal Battaniye

Elektrikli isıtma pedi Omuz ısı terapisi ısıtıcı 3 Vitesli Mod Kış Termal Battaniye

(0 Yorumlar)
₺934.39 ₺467.19

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Satış Sonrası Servis hakkında

Malzeme: Mercan polar + ABS

Renk: gri

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

Fiş Tipi: ABD Plug, Kanada, Hindistan, Meksika, Tayland, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler ve benzeri için geçerlidir.

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla nakliye siparişlütfen müşteri hizmetleri personelimizin sadakatine inanın ve idare edin ability.Do kolayca olumsuz bir değerlendirme ve kötü geribildirim yıldızları vermeyin .Değerlendirme değişemediğinden, geri bildirim değişemez, iletişim kurmamız ve birbirimizi anlamamız gerekir.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

Gönderiler Hakkında

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Paket içeriği:

1. Yüksek kaliteli mercan polar kumaştan yapılmış ısıtma yastığı yumuşak ve cilt dostudur ve dokunuşu rahattır. (Makine yıkama için çıkarılabilir bez kapağı.)

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.sayaelektrik.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Gerilim: AC100-240V

Öğe Türü: Masaj ve Rahatlama

5. LCD kontrol cihazı ile donatılmış, kullanımı kolay, 2,3 metre güç kablosu, rahat bir yatak/sandalyede ısıl işlem sürecinin keyfini çıkarmanızı sağlar.

3.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Tipi: ısıtmalı şal battaniye

Adı:Omuz ve boyun isıtma pedi

Uygulama: Vücut

2 Saatlik otomatik kapanma işlevi, ısıtma yastığının aşırı ısınmasını önler ve cildi yakarak herhangi bir endişe duymadan kullanmanıza olanak tanır.

2. Bu ısıtma yastığı birkaç saniye içinde hızlı bir şekilde ısınabilir, soğuk elleri ve ayakları etkili bir şekilde ısıtabilir, kan dolaşımını teşvik edebilir, vücudu rahatlatabilir, yorgun kasları ve eklemleri rahatlatabilir ve ağrılı kaslara ağrı kesici sağlayabilir.

1 x ısıtmalı şal battaniye

Fiş tipi: AB Tak,Endonezya, Almanya, Fransa, ispanya, italya ve benzeri için geçerlidir.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.sayaelektrik.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Boyutu: 57x43 cm

İşbirliğiyle ilgili konular hakkında:

4. Omuz, boyun, sırt, kol, bacak, karın ve diğer bölgelerdeki ağrı ve sertliğin tedavisinde iyi bir etkiye sahiptir.

Geri Bildirim Hakkında

Ödeme hakkında:

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3. farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak ve size en rahat deneyimi sunmak için 3 farklı sıcaklık (düşük dereceli 30℃, orta dereceli 40℃, yüksek dereceli 50℃).

  • Elektrikli ısıtıcı tipi: Fan ısıtıcı
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti
  • Kullanmak: Yatak odası, oturma odası, banyo
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Güç: 800-849 W

0 Bunun için yorumlar