36V 12Ah 18650 li ion pil paketi 10s4p Yüksek Güç XT60 fiş denge aracı Motosiklet Elektrikli Bisiklet Scooter BMS + 42v Şarj Cihazı

36V 12Ah 18650 li ion pil paketi 10s4p Yüksek Güç XT60 fiş denge aracı Motosiklet Elektrikli Bisiklet Scooter BMS + 42v Şarj Cihazı

(0 Yorumlar)
₺3 580.93 ₺2 148.48

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Lütfen satın almaya dikkat edin. [Ürün parametreleri Pil tipi: 18650 tek hücre voltajı: 3.7 V 3000 mAh Nominal voltaj: 36 V Giriş voltajı: 42 V Çıkış voltajı: 36-42 V kombine kapasiteden sonra: 12000 mAh (12Ah) pil boyutları: 185 * 80 * 70mm (10s4p) dış ambalaj: koruyucu devre ile mavi PVC İç: aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı akım, kısa devre koruması!Diğer ihtiyaçlar için sahibiyle iletişime geçebilir, yeni ve eski müşterilere teşekkür ederiz. [] Pil şarj gereksinimleri: 1: özel bir lityum pil şarj cihazına duyulan ihtiyaç; sabit akım; 2: Şarj gerilimi: 42V 3: Şarj akımı: 2A [] Pil deşarj gereksinimleri: 1: Çıkış 18 satır, uzunluk 200mm, her biri kırmızı ve siyah 2: Çıkış hattına girin 2.1 uzunluk 200 mm'ye yol açar 3: anma deşarj akımı: 10A 4: maksimum anlık akım: 25A 5: maksimum çalışma akımı: 13A Kurşun uzunluğu: yaklaşık XT60 fiş ve dişi fişler DC5. 5 * 2.1

2. İstatistikleri değiştirmek için pil gücünün altına konan derin şarjı kontrol etmek için bir koruma devresi yapılması gereken süre (iki ay içinde tavsiye), ancak pilinizin gerçek kapasitesini artırmaz.

5. Yerçekimi / sıkışma çarpışmasıyla değil, modifikasyonu sökmeyin.

Lityum pili güç kaynağı olarak koymadan önce, anlayışımızı hak eden birçok şey var.Hiçbir şey güvenlikten daha önemli değildir, ne tür bir bataryaya dikkatlice bakmamız gerektiği önemli değildir, çünkü tam olarak şarj olduklarında enerji dolduklarında.

1 pil takımı

not:

Nakliye listesi:

4. Koruma devresi ayrıca pilin kendi kendine boşalmasını izleyebilir, uzun süreli pil olmadan, aşırı deşarjın aşırı deşarj hasarına yol açmasını önlemek için pilde depolanan belirli bir miktarda güç şarj edilmelidir.

1, kanıtlanmış lityum şarj cihazı kullanarak güvenle kullanılabilir.

Malları daha hızlı almak istiyorsanız, UPS, DHL, FedEx vb.Yoluyla ekspres teslimat kanallarını anlamak için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.

Lityum pil bakımı ve uyarıları

1 takip numarası

- Posta kayıt paketinin ağırlığı 2 kg ile sınırlıdır.2 Kg'ı aşarsa, birden fazla parsel halinde gönderilecektir.

7, lityum ciddi şekilde çarptığında, belki de pil hasar görmemiş gibi görünür, ancak yine de lityumun zarar görmemesini sağlamak için lityum pilleri en az 20 dakika duracak güvenli bir yere koymaya dikkat edin. gerçekten tehlike yok explosion.In uçak sektörü modeli, yangınlarda birkaç örnek var lityumla çalışan uçakların kazaları meydana gelir, uçak gövdesinin sahibi arabaya atılır ve daha sonra patlamada iç kısımda herhangi bir hasar görülmemiş gibi görünür, ancak arabada lityumun gerçek oluşumu Tüm hafif arabalar yakılır.

7. yüksek sıcaklık alanlarında kullanımı yasaklayın.

2. Yukarıdaki lityum pil şarj cihazının voltaj parametrelerini veya parça sayısını doğru bir şekilde ayarladığınızdan emin olun, nasıl ayarlanacağını bilmiyorsanız, lütfen lityum pil şarj cihazını nasıl ayarlayacağınızı bildiğiniz birini satın alın veya şarj ederken patlamayı önlemek için lityum pil kullanmayın.

6. Islak yerlerde daha fazla su kullanımını yasaklamak.

3. Pil olmadan uzun süreli, kendi iç pasif reaksiyon hızını zayıflatmak için serin bir yere yerleştirilmelidir.

5. Akü akımının kapasitesini aşmakla şarj edilmeyin, aksi takdirde patlama ve yangın meydana gelebilir.

4, şarj ederken Lütfen şarj cihazınızı ve lityumunuzu yerleştirmek için uygun bir platform hazırlayın, bir kaza meydana geldiğinde patlamaya veya ciddi hasara ve tehlikeye neden olmayacağından emin olmak için lityum fire.To yer ayırın yangın, yangından korunma yapın.

Teslimat Hizmeti sağlayıcısı: PostNL, ePacket, Bpost, CDEK vb. ,

Genel olarak, lityum pil şarj cihazı lityum pil bileşen Hücre Numarasını doğru bir şekilde hesaplarsanız (birkaç küçük tek lityum bileşenle lityumun büyük bir bölümünü ifade eder), lityum iyon pili (Li-ion) uyarlayabilir ve polimerizasyon lityum pildi (Li-Poli) şarj ihtiyaçları.Unutmayın, şarj edilebilir nikel-kadmiyum (Ni-Cd) ve nikel-metal hidrit (Ni-MH) şarj etmek için lityum pil şarj cihazına gelmeyin!Bu çok tehlikeli bir şey! ! !Şarj edilebilir lityum piller lityum kullanımı en tehlikeli olanın bir parçasıdır, lityum şarj edilebilir lityum şarj edilebilir talebi duruma aşırı dikkat gösterdiğinde, doğru şarj voltajı çok önemlidir!Şarj cihazı yanlış kullanılırsa, lityum pilin aşırı şarj olmasına ve patlamaya neden olabilir!Lityum pillerin neden olduğu yangınlarla ilgili birkaç yeni haber, bu nedenle lityum pil şarj işleminin sorumlu bir tutumu.

1. elektriğin her seferinde yapıldığından ve daha sonra şarj edildiğinden emin olmanıza gerek yok;

Gönderim adresine göre yüksek kaliteli kanallar kullanın .

6. Lityum şarj edilirken genleşme fenomeni meydana gelirse, sıcaktayken onu kırmayın.Tuzlu sudaki lityum pil, soğuduktan sonra cildi dikkatlice soyun ve ardından lityum çöp kutusuna güvenli bir şekilde konmadan önce pil takımını tekrar tuzlu suya koyun.

  • Marka Adı: FTJLDC'NİN
  • Model Numarası: 36V12A'NIN sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Nominal Kapasite: 12000 mAh
  • Uygulama: elektrikli bisiklet
  • Ağırlık: 2KG
  • Boyut: 185 * 80*70mm
  • Tip: Li-İyon
  • Gerilim: 36V-42V

Etiketler: Pil Takımı.

0 Bunun için yorumlar