Enzim Leke Çıkarıcı Çamaşır Leke Çıkarıcı Enzim Deterjan Sarı Kir Sökücü Beyaz Gömlek Koruyucu Ve İnatçı Lekeleri Temizleyici

Enzim Leke Çıkarıcı Çamaşır Leke Çıkarıcı Enzim Deterjan Sarı Kir Sökücü Beyaz Gömlek Koruyucu Ve İnatçı Lekeleri Temizleyici

(0 Yorumlar)
₺1 745.33 ₺872.66

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4. Zaman Kazandıran Leke Çıkarıcı: Giysilerinizi saatlerce ıslatmaya veya sert fırçalamaya gerek yoktur.Lekeye bu aktif enzim çamaşır lekesi çıkarıcıdan az miktarda uygulayın ve hemen suyla lekeleyin.Güçlü enzimler lekeyi parçalayacak ve giysilerinizi temiz ve bakımlı bırakacaktır.

2. Kapasite: 120 ml

4. Kullanım: Giysi temizleme bakımı

1. Adı: Enzim Leke Çıkarıcı

3. Çok Amaçlı ve Çok Yönlü: Aktif enzim çamaşır leke çıkarıcımızla perdelerdeki, giysilerdeki ve daha fazlasındaki inatçı lekeleri giderin.Çok yönlü formül, geniş bir kumaş yelpazesinde çalışır ve bu da onu herhangi bir temizlik cephaneliği için olmazsa olmaz kılar.

Ambalaj Listesi:

Not:

1. Güçlü Leke Çıkarma: Bu aktif enzim çamaşır lekesi çıkarıcı, kahve, çay, meyve suyu gibi kumaşlardaki inatçı lekeleri hızla parçalar ve ink.It hem beyaz hem de renkli giysiler üzerinde etkili bir şekilde çalışır, onları temiz ve bakımlı bırakır.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Mermi Noktaları:

3. Raf ömrü: 3 yıl

Belirleme:

Enzim Leke Çıkarıcı*1

5. Özel Leke Arttırıcılar: Aktif enzim çamaşır leke çıkarıcımızla sert lekeleri yok edin.Özel leke arttırıcıları, yeniden birikmeyi veya kumaş hasarını önlerken lekeleri sorunsuz bir şekilde giderir.Her seferinde temiz ve bakımlı bir çamaşırhanenin keyfini çıkarın.

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

Tanım:

Enzim leke çıkarıcımız, perdelerdeki ve kumaşlardaki lekeleri tamamen çıkarmadan temizleyen güçlü bir çözümdür. soaking.It cildinize ve giysilerinize karşı naziktir.

2. Nazik Temizlik: Müşteriler, tüm kumaşlarda etkili ve nazik temizlik için aktif enzim çamaşır leke çıkarıcımıza güvenebilirler.Sert bileşenler veya ağartıcı olmadan renk solmasına veya alerjiye neden olmaz.

  • Ürün Formu: Sıvı
  • Şartname / Parça: Diğer
  • işlev: Temizleme
  • Adet sayısı: 1 adet
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar