1 Takım Masa Fanı, Şarj Edilebilir Fan Taşınabilir hava Sirkülatör Fanı ABS Masaüstü Duvar tavan vantilatörü Hava Soğutucu Beyaz

1 Takım Masa Fanı, Şarj Edilebilir Fan Taşınabilir hava Sirkülatör Fanı ABS Masaüstü Duvar tavan vantilatörü Hava Soğutucu Beyaz

(0 Yorumlar)
₺722.01 ₺577.53

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Paket içeriği:

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

4.4000 mAh şarj Edilebilir pil :Yüksek kapasiteli Dahili Pil, yüksek verimlilik, dayanıklı ve çevre koruma .Bir tam şarj süresi yaklaşık 12(Hız1)-8(Hız2)-2 (Hız3)saat kullanılabilir ve c tipi kabloyla(dahil) 3 saat içinde tam şarj edilebilir.

1 x Fan

Renk: Beyaz / gri

5.Basit Kontroller-3 vitesli basmalı düğme kontrollerinin kullanımı kolaydır ve sirkülatör fanının arkasında elverişli bir konuma sahiptir.

3.Yüksek Eğimli Türbin Kanadı: Turbo force power hava sirkülatör fanı, evinizde veya işyerinizde daha geniş bir aralıkta daha güçlü hava hareketi yaratır, Dördü için en iyi seçimdir seasons.In yaz aylarında, bu küçük fanı klimalarla kullanmak, iç ortam sıcaklığını hızla düşürebilir ve tasarruf sağlayabilir energy.In kış, elektrikli ısıtıcılı hava sirkülatör fanı kullanarak, oksijen tüketmeden odayı daha iyi ve daha hızlı ısıtın.

2.Hava Kanalı Tasarımını Toplayın: Uzatılmış hava kanalı hava birikimine elverişlidir, daha fazla hava daha hızlı hava sirkülasyonu sağlar.Fanın 3 hızı ve 90 derece dönen bir kafası vardır.Bu sessiz fan, bir masaya veya duvara monte edilebilecek kadar kompakttır ve rahat soğutma sağlamaya yardımcı olacak kadar güçlü 4000mAh dahili bataryadır.Pil ömrü: 1. vites için yaklaşık 15 saat, 2. vites için 10 saat, 3. fan için 3 saat

1 x Duvar kancası

Malzeme: ABS

1.Masa ve Duvara Montaj Kullanımı: Birden fazla senaryonun gereksinimlerini karşılayan, delik açmadan duvara asmak için kullanılabilen viskon metal kancalarla donatılmıştır.

1 x Şarj Kablosu

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar