Orijinal LCD Xiaomi Redmi İçin 9A 9C M2006C3LG M2004C3L Ekran Premium Kalite Dokunmatik Ekran Yedek parça Cep Telefonu Tamir

Orijinal LCD Xiaomi Redmi İçin 9A 9C M2006C3LG M2004C3L Ekran Premium Kalite Dokunmatik Ekran Yedek parça Cep Telefonu Tamir

(0 Yorumlar)
₺4 108.88 ₺2 876.28

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Orijinal LCD Xiaomi Redmi İçin 9A 9C M2006C3LG M2006C3LI M2006C3LC M2004C3L M2006C3MG M2006C3MT Ekran Premium Kalite Dokunmatik Ekran Yedek Parçalar Cep Telefonları Tamir Ücretsiz Araçlar

☆ 12 ay garanti

Paket şunları içerir:

Çerçeve yok (dokunmatik ekran + LCD ekran)

Satış sonrası servis

☆ Ürün lojistik nedenlerden dolayı hasar görmüş, koşulsuz değiştirme / geri ödeme

Kendi fabrikamız var.kalite güvencesi.Büyük miktar ve mükemmel fiyat

☆ Profesyonel ve hızlı satış sonrası servis

Çerçeve ile (dokunmatik ekran + LCD ekran + orta çerçeve)

hakkımızda

☆ AAA + kalite

☆ Kalite sorunları nedeniyle ürün koşulsuz olarak değiştirilecek / iade edilecektir

☆ 12 ay Garanti . (Aşağıdaki durumlar hariç: 1. İnsan hasarı 2. Ekran 3 kullanılmıştır. Ekran kuruldu)

☆ Ekranı profesyonel montajcılar tarafından kurmanızı öneririz.Kendiniz kurmak istiyorsanız, kurulumu simüle edecek bir video elde etmek için YouTube'da veya diğer video sitelerinde arama yapabilirsiniz!

1 * Bakım Kiti

☆ Yeni başlayanlar için çerçeveli ekranın kurulumu kolaydır.Tüm ekranın yalnızca bir bölümünü değiştirmeniz gerekir

1 * LCD ekran

☆ 100 % göndermeden önce test

☆ Rus arkadaşlar, gümrükleme kolaylaştırmak için Rus politikası nedeniyle lütfen tam adınızı bırakın.

Farkına varmak:

☆ Hayatta kalmak için itibarımıza ve müşteri memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle görüşleriniz bizim için çok önemlidir.Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı bir geri bildirim bırakın.

☆ Yerel cep telefonu tamir departmanınızdan yardım almanızı öneririz

☆ Ücretsiz iade

☆ Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlığı gündeme getirmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen endişelenme.Size tatmin edici bir çözüm sunacağız.

☆ Paketi aldıktan sonra, ürünün iyi durumda olup olmadığını kontrol etmek için lütfen paketten çıkarma videosu çekin.Bu satış sonrası yardımcı olur.Pakete veya ürüne herhangi bir hasar varsa, lütfen bize bildirin.

☆ Ürün her zaman fotoğrafla aynı olmayacaktır çünkü her zaman aynı üretim partisinde değildir.Bazen fabrikalar üretimi iyileştirir techniques.So bu normal.Küçük bir fark varsa endişelenmeyin.

☆ Eski çerçeveyi kendiniz değiştirmeniz gerekiyor.Çerçevesiz bir ekran takmak, bakım deneyimi olmayanlar için kolay bir iş değildir

☆ Kurulumdan önce LCD ekranı test edin, lütfen pili çıkarın veya kapatın phone.Do kurulum sırasında ekran aksamına aşırı kuvvet uygulamayın.Kurulum profesyonel değilse, kurulum hataları nedeniyle ürün hasar görür.Bundan biz sorumlu değiliz.Anlayışınız için teşekkürler.

Ürün Gösterisi

☆ Ekranı kendiniz değiştirmekte ısrar ediyorsanız, lütfen çevrimiçi olarak daha fazla kurulum videosu bulun.LCD ekran kırılgandır.Lütfen dikkatli olun installing.Do ekrana sert basmayın.

Xiaomi Redmi için 9A 9C M2006C3LG M2006C3LI M2006C3LC M2004C3L M2006C3MG M2006C3MT

☆ Cep telefonu modellerinin çeşitliliği nedeniyle, bulamadığınız başka modeller varsa, müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.Ve size en kısa sürede çözümler sunacağız.

☆ Sipariş başına birden fazla ürün satın alırsanız, yalnızca bir tamir takımı dahil edilecektir.Birden fazla onarım aracı setine ihtiyacınız varsa, müşteri hizmetlerine başvurmanız gerekir! ! !

Çerçeve yok VEYA Çerçeve ile

  • Satış öncesi kontrol: Test Edildi ve Ölü Piksel Yok
  • Uyumlu: Xiaomi Redmi için 9C ekran değiştirme
  • Boyut: 6.53 inch
  • Malzeme: IP'LER
  • Tip: LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
  • işlev: Montaj Yedek Parçaları
  • Ekran Çözünürlüğü: 1520X720'NIN SOHBETİ
  • Uyumlu Marka: XİAOMİ'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kalite: Üstün Kaliteli yeni LCD, orijinal
  • Model Numarası: Xiaomi Redmi 9A 9C M2006C3LG M2006C3LI M2006C3LC M2004C3L M2006C3MG M2, Xiaomi Redmi 9A için LCD ekran
  • LCD Kiti: Evet
  • Ekran: > 3"
  • Dokunmatik Ekran Tipi: Kapasitif Ekran

Etiketler: LCD.

0 Bunun için yorumlar