Arkeoloji Kiti Kaya Koleksiyonu Keşif Taş oyuncak seti Yetiştirmek Keşif Azim Konsantrasyon Öğretim Yardımcıları

Arkeoloji Kiti Kaya Koleksiyonu Keşif Taş oyuncak seti Yetiştirmek Keşif Azim Konsantrasyon Öğretim Yardımcıları

(0 Yorumlar)
₺657.97 ₺263.11

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Renk kutusu boyutu: yaklaşık 27.5 * 20 * 5 cm/10.83*7.87*1.97 inç

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

1.Hayati Becerileri Geliştirin: Çocuklar için Kazı Kazı Kitleri, çocukların el-göz koordinasyonlarını, düşünmelerini, azimlerini, keşif ruhlarını ve konsantrasyonlarını geliştirmelerine yardımcı olur.

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Malzeme: Mücevher

2.Ebeveyn-çocuk ilişkisini Geliştirin: Kazma Kiti, ebeveynlerin ve çocukların birlikte oynaması için uygundur.Süreç boyunca, yalnızca ebeveynler ve çocuklar arasındaki etkileşimi teşvik etmekle kalmaz, aynı zamanda aralarındaki iletişimi de teşvik edebilir.

4.Geniş Kullanım: Arkeoloji Kiti evde bir oyuncak olarak ve evde bir öğretim yardımı olarak kullanılabilir. classroom.It büyüme yolunda çocuklar için sadık bir ortaktır.

Özellikler:

Çocuklar için Kazı Kitleri-Dinozor fosillerini kazın ve tarih öncesi yaratıklar hakkında bilgi edinin!Bu kitlerin kullanımı kolaydır ve tüm aile için eğlencelidir.Ebeveyn-çocuk iletişimini teşvik eder ve el-göz koordinasyon yeteneğini geliştirirler.Fen eğitimi aydınlanması ve Yeni Yıl hediyeleri için mükemmel!

Daha fazla ürün detayına bakın

Notlar:

3.Montajı Basit: Çocuklar için bu Kazı Aracı, onlara aynı anda öğrenme ve eğlenme şansı verir.Kil bloğun kullanımı kolaydır: ıslatın, yıkayın ve çekiçleyin.Çamurda fosil ve değerli taşlar bulmaya bayılacaklar.

Ürün ağırlığı: yaklaşık 700g

5.Güzel Seçenek: Kazma Oyuncakları tatil oyuncak hediyesi, Noel ve doğum günü hediyesi ve evde okul öncesi eğitim aracı olarak veya Noel hediyesi olarak kullanılabilir, bayılacaklar.

Ürün Listesi:

1 * Kazı Kitleri Çocuklar için (dahil 12 taşlar)

Ürün Adı: Çocuklar için Kazı Kitleri

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 12+y

0 Bunun için yorumlar