Skyfame Bnr 16pın araba kabloları Demeti Adaptörü Canbus Box Dekoder Jeep Grand Cherokee İçin RST Laredo Pusula Wrangler Bnr-jp01

Skyfame Bnr 16pın araba kabloları Demeti Adaptörü Canbus Box Dekoder Jeep Grand Cherokee İçin RST Laredo Pusula Wrangler Bnr-jp01

(1 Yorumlar)
₺257.71

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

CANbus protokol kutulu kablo demeti için, Android ana bilgisayarının fabrika ayarlarına girmeniz ve araç veri yolu yapılandırmasında ilgili CANbus markasını ve modelini seçmeniz gerekir menu.It wi-Fi'ye bağlanırken en son MCU ve yapılandırma dosyasını güncellemeniz önerilir. Internet.It ayrıca rehberlik altında kurulması tavsiye edilir profesyonellerden veya deneyimli kişilerden.

Özel notlar

B. Kendi kendine kurulum, müşterilerin kendi işletim teknolojilerini değerlendirmelerini gerektiriyorsa ve standart işletim özelliklerine tam olarak uygun şekilde kurup monte ettiğinizden emin olun

B. Bu garanti, kötüye kullanım, insan yapımı hasar, kaza sonucu hasar, su girişi, yanlış kullanım nedeniyle belirtilen kullanım kapsamı dışındaki durumları kapsamaz.

Cevap: Modifikasyon ve araba tamiri yapan deneyimli profesyonel montajcılar veya yerel mağazalar bulmanız gerekir

A. Müşterilerin bölgeye ve lojistik rotalarının popülaritesine göre seçim yapabilmeleri için birden fazla taşıyıcı kullanıyoruz.Lütfen zamanında gereksinimlerinize ve nakliye fiyatlarınıza göre ek seçenekler seçin.

1.Jeep Grand Cherokee İLK 2008-2013

3.Jeep Wrangler 2011-2017 için

D. Çekim ekipmanının sınırlandırılması ve terminal görüntüleme ekipmanının farkı nedeniyle, ürün ile gerçek nesne arasında, ürün anlaşmazlıklarını gündeme getirmenin bir nedeni olarak kullanılamayan belirli bir renk farkı olabilir.

Satış Sonrası hakkında

B. Özel gereksinimleriniz veya sorularınız varsa, lütfen çevrimiçi müşteri hizmetlerine danışın

A. Tüm ürünler bir yıllık garantiye sahiptir.Ürün arızalıysa, 30 gün içinde bize iade edebilir ve yeni bir ürünle değiştirebilirsiniz.Onarım için gereken aksesuarları yeniden yayınlamak için de pazarlık yapabilirsiniz.

Orijinal aracın standart tasarımına göre, herhangi bir kabloyu kesmeye gerek yoktur ve fişten fişe kurulum basittir

Uyumlu modellerin listesi

CANbus kutusu Markası: İKİLİ BNR

SKYFAME Elektronik A. Ş., Ltd.is birçokları için otomotiv elektronik ürünlerinin tasarımı ve toptan satışı ile uğraşmaktadır years.It bir grup genç araba modifikasyonu tarafından kuruldu enthusiasts.In Çin, birçok taraftar var!Bizi yenilik yapmaya ve düzeltmeye yönlendiriyorlar bugs.It otomotiv satış sonrası pazarındaki her araç sahibine ve uygulayıcısına hizmet etmek ve tatmin etmek bizim için zevktir.Müşterilere düşük maliyetle yüksek kaliteli uygulama deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz.Ürünler titizlikle denetlendi, verimliliği ve zamanında güncellemeyi vurguladı ve Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Güneydoğu Asya'ya ihraç edildi ve iyi eleştiriler aldı.Marka: SKYFAME, otomotiv görsel-işitsel elektroniğinin profesyonel alıcıları ve uygulayıcıları için tercih edilen markadır.

Ulaşım Hakkında

E. Ürünün sürekli teknik güncellemesi ve yeniliği nedeniyle, en son sürümü göndereceğiz ve önceden haber vermeksizin eski sürümden küçük farklılıklarla geriye dönük uyumlu olacağız.

Kablo demeti, standardın pin tanımını karşılayan araç sesi, araç navigasyonu, ortak genel araç Android çözümleri için kullanılır ve ana güç hattı arayüzü 16pin'dir

C. Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden tamamen memnun değilseniz, ürünü koşulsuz olarak iade edebilir ve değiştirebilirsiniz, iade orijinal ambalajına ve aksesuarlarına sahip olmalıdır ve iade nakliye alıcının sorumluluğundadır.

D. İçtenlikle bize değerli yorum ve önerilerinizi bırakabileceğinizi umuyoruz ve içtenlikle beş yıldızlı övgülerinizi bekliyoruz!Olumsuz bir eleştiri verirseniz, sorunu sizin için çözebilmemiz için lütfen sorun hakkında bizimle iletişime geçin ve daha iyi hizmet ve sürekli iyileştirme sağlamamızı isteyin

Yazılım sürümü:

SKYFAME hakkında

C.In nakliye hasarı durumunda, lütfen gönderiyi aldıktan sonra 3 gün içinde bize bildirin ve ilgili sertifikaları sağlayın.Tüm ambalaj malzemeleri ve öğeleri, taşıyıcının denetim yöntemine tam olarak uygun olmalıdır.

Kurulum ve Devreye Alma Hakkında

Ürünler %100 elektrifikasyon performansı ve diğer göstergeler için test edilmiş ve test edilmiştir

C. Kullanım sırasında sorunlarla karşılaşırsanız, lütfen zamanında bize geri bildirimde bulunun ve 12 saat içinde cevap vereceğiz

4.Jeep Laredo 2008-2013 için

CANbus kutusu modeli: BNR-JP01

Android ana bilgisayarlarının TOPWAY XYAUTO NOWADA FTYTEK gibi ana çözümlerle kullanılması önerilir.Bazı kod çözücüler için bunlar yalnızca belirlenen çözüm sağlayıcısının ürünleriyle uyumlu olabilir, bunları özel talimatlarda bildireceğiz.

2.Jeep Pusula 2010-2015

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Güç Hattı
  • Model Numarası: TAKSİ1983

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-06-15

Tamam.