Elektrikli havya Taşınabilir Akıllı Lehimleme İstasyonu OLED Ekran Kaynak Kalem Sıcaklık Ayar Fonksiyonu ile

Elektrikli havya Taşınabilir Akıllı Lehimleme İstasyonu OLED Ekran Kaynak Kalem Sıcaklık Ayar Fonksiyonu ile

(0 Yorumlar)
₺871.89 ₺435.95

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Lehimleme uçları: KR, B2, I (isteğe bağlı)

Ürün boyutu: 153 * 17 * 14mm / 6.02 * 0.67 * 0.55 içinde

Özellikler:

【OLED Ekran】: Bir OLED ekran, ana ekranda eksiksiz bilgi sağlar.Ölçüm verilerini bir bakışta görebilirsiniz.

Özellikler:

Sıcaklık kontrol aralıkları: 180-450℃

Paket boyutu: 177 * 54 * 25mm / 6.97 * 2.13 * 0.98 içinde

Malzeme: plastik

【T12 Lehimleme Ucu Modelleri İsteğe Bağlı】: Daha fazla esneklik için çok çeşitli lehimleme demirleriyle uyumlu olan, aralarından seçim yapabileceğiniz üç lehimleme ucu modeli.

【Akıllı Sıcaklık Kontrolü】: Elektrikli havya, kullanıcının optimum lehimleme performansı için istenen sıcaklığı ayarlamasına ve korumasına olanak tanıyan hassas sıcaklık kontrolüne sahiptir.

Ambalaj Listesi:

Ürün ağırlığı: 36g / 1.27 ons

Çalışma gücü: PD65W (maks) veya DC72W (maks)

Ekran: OLED ekran

Giriş arayüzü: TİP-C ve DC5521

【İnsan vücudu Algılama Teknolojisi】: İnsan vücudu algılama teknolojisini benimseyerek, kullanıcı hareketine yanıt olarak uyku modunu veya çalışma modunu etkinleştirebilir, enerji tasarrufu sağlayabilir ve ek kolaylık sağlayabilir.

【Premium Malzeme】: Plastik gövde kullanarak tasarım güzeldir ve dahili baskılı devre kartının çalışma için kararlı olmasını sağlar.Büyük bir ısı kapasitesi değerine sahipken ısıtma ve sıcaklık dönüş hızını sağlamak için birinci sınıf bir ısıtma çekirdeği kullanmak, çoklu kullanım senaryolarını karşılayabilir.

Adı: Elektrikli havya

【Rahat Çalışma】: Rahat çalışma hissi ile üç ayrı düğmenin kullanımı.Rahat tutuş ve düzgün çalışma için ergonomik sap tasarımı, uzun kullanımdan sonra elinizi yormaz.

【65W Yüksek Güç】: Elektrikli havya, PD arayüzü, DC5521 güç adaptörü, şarj bankası ve şarj adaptörü gibi çeşitli güç kaynaklarıyla uyumlu PD65W veya DC72W güç çıkışını, 9s hızlı kalay eritmeyi destekler.

Paket ağırlığı: 71g / 2.50 ons

1 * Lehimleme Ucu

1 * Elektrikli havya

Bu elektrikli havya OLED ekrana sahiptir ve ana ekran tüm bilgileri bir bakışta net bir şekilde gösterir.Birinci sınıf bir ısıtma çekirdeği kullanarak, 9s hızlı kalay eritme, birden fazla kullanım senaryosunu karşılayabilir.Elektrikli havya, PD arayüzü, DC5521 güç adaptörü, şarj bankası ve şarj adaptörü gibi çeşitli güç kaynaklarıyla uyumlu PD65W veya DC72W güç çıkışını destekler.Daha fazla esneklik için çok çeşitli lehimleme demirleriyle uyumlu olan, aralarından seçim yapabileceğiniz üç lehimleme ucu modeli.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: JV-100

0 Bunun için yorumlar