SMY güneş dış ışık, 208 LED, duvar lambası üç aydınlatma modları ile, 3 M kablolar ile, bahçe için, garaj

SMY güneş dış ışık, 208 LED, duvar lambası üç aydınlatma modları ile, 3 M kablolar ile, bahçe için, garaj

(0 Yorumlar)
₺6 863.44

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[Akıllı PIR Hareket Sensörü]: Yükseltilmiş güneş ışığı, ışık sensörü ve hareket sensörü ile donatılmıştır.Akıllı hareket sensörü, 23 ft'ye kadar algılama mesafesine sahiptir, 120°aralığında hafif hareketleri algılayabilir.Dış mekan güneş ışığı, karanlıkta sizin için ışığı zamanında açabilir.

Hizmet Hakkında

Güneş enerjili ışıklar gün boyunca otomatik olarak şarj olur, güneş enerjisini elektriğe dönüştürür ve %22,5'e varan dönüşüm verimliliği ile geceleri otomatik olarak yanar.

Bu öğe hakkında

[Uzaktan Kumandalı 3 aydınlatma Modu]:Led güneş ışıkları bir uzaktan kumanda ile birlikte gelir, modu istediğiniz zaman ayarlamak için uzaktan kumandayı kullanabilirsiniz, seçmeniz için 3 akıllı mod vardır: hareket sensörü modu, kısılabilir sensör kontrolü, her zaman açık modlar.Güneş hareket sensörü ışıkları farklı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Hareket Sensörü ve 3 Aydınlatma Modu

1. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ve hafta sonları hariç 24 saat içinde cevap vereceğiz.

Geri Bildirim Hakkında

2.Olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce.LÜTFEN önce bizimle iletişime geçin ve sorunu çözmenize yardımcı olabiliriz.

3. Her zaman Açık Mod: ışık geceleri yanar ve hareket algılamalı veya algılamasız 6 saat orta ışıkta kalır.Tüm Hava Koşullarına Dayanıklı

1. Hareket Sensörü Modu: ışık yalnızca hareketleri algıladığında 20-25 saniye yanar.

2. Kısılabilir Sensör Kontrolü: Işık geceleri loş modda otomatik olarak açılır ve hareket algıladığında 20-25 saniye daha parlak hale gelir.

[5 m/16.4 ft kablo ile kurulumu kolay]: Güneş lambası paketi, her ışığın braketlerini ve vidalarını içerir.Daha iyi bir şarj elde etmek için lütfen güneş ışığını güneş ışığı yönünde takın.daha fazla güç depolamak ve geceleri daha güçlü ve daha parlak ışık üretmek için güneş panellerini gündüz güneşli yerlere monte etmek için sağlanan 5m/16,4 ft kabloyu kullanabilirsiniz.İdeal montaj yüksekliği yaklaşık 1,8 ila 2,5 metredir.

2.Siparişiniz genellikle 24 saat içinde gönderilir, lütfen beklemek için daha sabırlı olun.

3.Daha iyisini yapmaya ve sizi memnun hissettirmeye çalışıyoruz!

1.Çin'den gemi seçerseniz, biz www.sayaelektrik.com.tr Standart Nakliye tarafından gemi; yurtdışı depolardan gemi seçerseniz, biz yerel lojistik teslimat tarafından gemi olacak.

1.Öğeleri aldıktan sonra onayınız çok takdir edilecektir.Ürünü aldıktan sonra, bize olumlu bir geri bildirim( 5 yıldız) bırakabileceğinizi umuyoruz.

Sevkiyat hakkında

[IP65 Su Geçirmez]: Yüksek kaliteli ABS'den yapılmış, güneş enerjili ışıklar ısıya dayanıklı, dona dayanıklıdır ve her türlü şiddetli havaya dayanabilir.Bahçe, kulübe, avlu, veranda, garaj, çit, giriş, kapı, duvar vb.Gibi dış mekan kullanımı için mükemmel şekilde tasarlanmıştır.

3. Lütfen aramızdaki zaman farkına dikkat edin.Çin'de çalışıyoruz.

2. Size herhangi bir sorun gelirse, lütfen endişelenmeyin.Önce bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi deneyeceğimize söz veriyoruz.

【Bölünmüş Tasarım Solar Dış Mekan ışığı】 Piyasadaki normal duvar lambalarıyla karşılaştırıldığında, gündüz çok daha fazla güç depolamak ve geceleri daha uzun ve daha parlak ışık vermek için daha büyük solar şarj paneli sağlayan güneş panelini ve ana aydınlatma gövdesini ayırıyoruz.

[Ne Alacaksın]: Sadece 1 paket güneş ışığı almakla kalmayacak, aynı zamanda ömür boyu teknik desteğimiz, 30 günlük para iade garantimiz, 1 yıl garantimiz, 24 saat güler yüzlü müşteri hizmetlerimiz de alacaksınız.Herhangi bir endişeniz varsa, lütfen istediğiniz zaman e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorunu en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

Güneş sel ışıkları yüksek kaliteli ABS'den yapılmıştır, su geçirmez ve ısıya dayanıklıdır ve her türlü kötü havaya dayanabilir.Bahçe, kulübe, avlu, veranda, garaj, çit, giriş, kapı, duvar vb.Gibi birden fazla sahne için uygundur.Yüksek Dönüşüm

3.Herhangi bir şey lütfen bana bildirmekten çekinmeyin, en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

  • Tarz: Modern Tarz
  • Koruma Seviyesi: IP65
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kısılabilir olduğunu: Evet
  • Gövde Malzemesi: Abs
  • Kullanım: tatil
  • Sertifikalandırma: EMC, pse, VDE
  • Marka Adı: SMY Aydınlatma
  • Güneş Pili Tipi: Lityum Pil
  • Gerilim: 1.2V
  • Güç Kaynağı: Güneş

0 Bunun için yorumlar