MF Stüdyo 3 Parça Metal Veranda Bistro Seti dış mekan vurgulu Mobilya Yard, Sundurma ve Bahçe, Siyah

MF Stüdyo 3 Parça Metal Veranda Bistro Seti dış mekan vurgulu Mobilya Yard, Sundurma ve Bahçe, Siyah

(0 Yorumlar)
₺82 758.90

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Not: Bu set 2 karton içerir ve ayrı olarak teslim edilebilir ve lütfen tüm paketler için sabırla bekleyin.Teslimatımızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen servis ekibimizle iletişime geçin.

Açık bistro masası Yuvarlak bistro masası Boyut: L28 "* W28 "* H28. 7 " Malzeme: Toz boyalı çelik çerçeve, tüm hava koşullarına ve paslanmaya karşı dayanıklı

Sevilen birinin eşliğinde keyifli bir yemeğin veya soğuk bir içeceğin tadını çıkarın.Bistro setimiz, temiz astarlı ama zarif tasarımıyla arka bahçenize veya verandanıza dinlenmek için rahat bir alan sunar.Muhteşem ağır hizmet tipi çelik çerçevelere ve zarif toz boya kaplamaya sahip olan bu set, maksimum konfor sağlarken arka bahçeniz için zamansız ama modern bir tarza sahiptir.Bahçenizde, bahçenizde, sundurmanızda, güvertenizde vb.Daha fazla alan için sandalyeleri istifleyin.

Yuvarlak Masa ile MF Studio 3 Parçalı Veranda Bistro Seti

Özellikler Sağlam Malzeme: Masa ve sandalyelerin yapısı, tüm hava koşullarına ve paslanmaya karşı dayanıklı zarif toz boya kaplamalı yüksek kaliteli metal çelikten yapılmıştır.Şık Tasarım: Bu bistro seti, evinizi veya bahçenizi mükemmel bir şekilde dekore edebilen temiz astarlı ancak zamansız modern bir tarza sahiptir.Büyük Boyut: Sandalye boyutu, koltuk yüksekliği 17" ve 300 lbs'ye kadar ağırlık kapasitesi ile L25.2" x W22.8" x H35"dir.Ekstra büyük boyut size daha fazla konfor ve güvenlik sağlayabilir.Daha fazla Seçenek: MF Studio'yu arayın ve daha güzel veranda tasarımları bulacaksınız.Evinizi büyük ölçüde dekore etmek için bereketli hayal gücünüzü kullanın. 1 Yıl Garanti: Ürünlerimiz veya montajımız hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen profesyonel servis ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.Yardım etmek için buradayız.

Açık yemek sandalyeleri Boyut: D25. 2 "x W22. 8" x H35" Koltuk yüksekliği: 16.6" Ağırlık kapasitesi: 300 lbs Toz boyalı çelik çerçeve, tüm hava koşullarına ve paslanmaya dayanıklı İstiflenebilir tasarım

  • Kaynak: ABD (Menşei)

0 Bunun için yorumlar