Çocuklar Domino Tren araç seti Ses ışığı Otomatik Döşeme Domino Tuğla Renkli Domino Blokları Oyunu Eğitim DIY Oyuncak Hediye

Çocuklar Domino Tren araç seti Ses ışığı Otomatik Döşeme Domino Tuğla Renkli Domino Blokları Oyunu Eğitim DIY Oyuncak Hediye

(0 Yorumlar)
₺4 441.05 ₺2 220.43

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ambalaj Listesi:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Özellikler:

Mermi Noktaları:

5、Erkekler için mükemmel oyuncak: Bu, çocuklara mutlu bir eğlence zamanı veren Noel hediyeleri, Cadılar Bayramı hediyeleri, çocuk doğum günü sürprizleri ve yapboz bulmacaları olarak da kullanılabilen eğlenceli bir oyuncaktır.

2、Yüksek Kaliteli ABS Malzeme: Domino tren setimiz yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.Her dominonun kenarları pürüzsüz ve cilalıdır.Küçük trenin gövdesi de kenarları ve köşeleri olmadan cilalanmıştır, böylece tüm domino pürüzsüz hisseder ve çocuğa zarar vermez.

2.[Kaliteli Malzemeler ] Günlük oyun için uygun olan Domino Treni, yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır, kenarları ve köşeleri olmadan cilalanmıştır, böylece tüm domino pürüzsüz hisseder ve çocuğa zarar vermez.

5.[Tatil Hediyeleri ] Domino Makinesi hediye vermek için harikadır, çocuklara mutlu bir eğlence zamanı vermesi kolay Noel hediyeleri, Cadılar Bayramı hediyeleri, çocuk doğum günü sürprizleri ve yapboz bulmacaları olarak kullanılabilir.

Adı: Domino Tren

1.[Çocukların Zihnini Besleyin ] Çocukların uygulamalı yeteneğini, hayal gücünü, gözlem yeteneğini ve takım çalışması yeteneğini geliştirebilen bir tür yenilikçi eğitici oyuncaktır, Domino Tren Oyuncak Seti, sıcak bir aile ortamı yaratması kolay eğitici oyuncak seti olacak şekilde tasarlanmıştır.

Klip *1

Pil: 2 adet 1.5 V " AA " pil

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Tren*1

Domino*60

4.[Özgürce Hayal Edin ] Tren Domino Seti, ilginç oyunlarda çocukların hayal gücünü geliştirmek kolaydır, ince hareketi güçlendirmek için tasarlanmış çocukların matematik, fen, uzay ve dokunsal becerilerini geliştirebilir.

Malzeme: ABS malzeme + elektronik bileşenler

Not:

3.[Kolay Kullanım ] Otomatik Domino Treninin kullanımı kolaydır, otomatik bir domino trenidir, dominoyu hareket ettirmek ve yaymak için ses ve ışık otomatik sarkacını kullanabilirsiniz, çocuklar için harika bir hediye.

Daha fazla ürün detayına bakın

4、İlginç oyunlar: Bu, çocukların matematik, fen, uzay ve dokunsal becerilerini geliştirebilen ve ilginç oyunlarda çocukların hayal gücünü geliştirebilen iyi bir eğitici oyuncaktır.

3、En iyi hediye ve basit kullanım: Otomatik domino treni, önce dominoyu kart tutucuya koyun ve trene sabitleyin, dominoyu hareket ettirmek ve yaymak için ses ve ışık otomatik (ayarlanabilir yön) sarkacını kullanabilirsiniz, bu çocuklar için en iyi hediye.

Direksiyon Süsleme *1

Uygun yaş: 3 yaş ve üstü

Çocuklar Domino Tren araç seti Ses ışığı Otomatik Döşeme Domino Tuğla Renkli Domino Blokları Oyunu Eğitim DIY Oyuncak Hediye

1、Eğitici oyuncak Seti: Domino tren yapı seti, çocukların uygulamalı yeteneğini, hayal gücünü, gözlem yeteneğini, renk tanıma yeteneğini ve takım çalışmasını geliştirebilen bir tür yenilikçi eğitici oyuncaktır ability.In ayrıca ebeveyn-çocuk ilişkisinde ebeveyn-çocuk etkileşimi de çok önemli bir rol oynamaktadır.Domino trenini birlikte oynayan ebeveynler ve çocuklar, ebeveynler ve çocuklar arasındaki duygusal alışverişi teşvik edebilir ve daha sıcak bir aile ortamı yaratabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 12+y

0 Bunun için yorumlar