16 ADET 3.2 v 202Ah LiFePO4 Şarj Edilebilir Pil 200AH prizmatik 24V 48V 200AH Lityum demir Fosfat Paketleri Güneş Pili

16 ADET 3.2 v 202Ah LiFePO4 Şarj Edilebilir Pil 200AH prizmatik 24V 48V 200AH Lityum demir Fosfat Paketleri Güneş Pili

(0 Yorumlar)
₺41 915.22 ₺37 723.77

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Maks.şarj gerilimi:3.65 V

Deşarj kesme gerilimi:2.5 V

Lütfen sipariş vermeden önce tüm açıklamayı dikkatlice okuyun, pil deneyime sahip DIY severler için uygundur, elektroniğe aşina olmayan kişiler, bitmiş ürünü satın almak için lütfen mağazamıza gidin.Bu pili satın alan alıcılar, lityum pil bilgisinin güvenli kullanımına aşina olduğunuzu kabul etmelidir.

2020 YENİ Sınıf A 3.2V202AH Ürün Özellikleri

Tek elden çözüm, Lityum / LiFePO4 pil paketleri, özelleştirilmiş, OEM hizmetlerini kabul edin, 1 iş günü veya daha kısa sürede yanıt vereceğiz.Bizimle iletişime geçmeden açık anlaşmazlık olan herkes, garanti yok!kara liste ekle. Sorun ne olursa olsun, onları çözebiliriz.Herhangi bir sorunuz lütfen önce bizimle iletişime geçin !

DIY montajlı pil notu

AB Üyesi Ülkeler, Gümrük vergileri ve gümrükleme giderleri included.UK,Japonya, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya Federasyonu, Tayland, Singapur, Vietnam,Tayvan, Malezya, Filipinler.Gümrük vergileri ve gümrükleme masrafları dahildir.Diğer ülkeler gümrük vergileri ve vergileri içermez.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen çevrimiçi olarak bizimle iletişime geçin.

Fiyatlar Hakkında

Standart Şarj Akımı: 100A (0.5 C)

Uygulamalar Bu pil modülü birçok yeni enerji aracı için uygundur: saf elektrikli otomobil, saf elektrikli gezi arabası,saf elektrikli forklift arabası, saf elektrikli özel araçlar.

Şarj yöntemi: CC / CV

Empedans:≤0.3 Mω

Nominal Kapasite:202Ah

Ağırlık:3.9 kg

1. genellikle pili uluslararası ticari ekspres, UPS, FedEx ile göndeririz; ama şimdi pil bazı ülkelerdeki bazı tehlikeli mallara ait, bu yüzden onları özel hatla gönderiyoruz. 2. Özel hat ile göndermenin 25 günden fazla sürmesi durumunda ,varış noktasına ekspres gönderimle ( teslim Süresi dahil değil) 8-15 gün sürer. 3. Pil ürünleri hassas ürünlere aittir , en iyi pili üretiriz, bu nedenle hoş geldiniz müşterisi depomuza gelir.

Deşarj akımı:2C-3C

Nominal Gerilim:3.2 V

Tek elden pil çözümü

Profesyoneller her sevkıyattan önce voltaj/direnç/görünüm ve diğer sorunları tespit edecekler, sadece tek pilin iyi olduğundan emin olabiliriz, varışta hücreleri 2-3 gün içinde test edebilirsiniz, bundan sonra pillerin sorunu olmadığı anlamına gelir, iade veya geri ödeme sağlamaz.Herhangi bir sorun bulursanız, iade veya geri ödeme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.Geri dönüş sağlamak için pil sadece kullanılamaz (elektrot sağlam, kaynak yok, aşınma yok, görünüm iyi).Herhangi bir iade davranışı alıcıların nakliye ücretinden sorumlu olması gerekir.

Çevrim ömrü: < 3000 döngü

Bu durumlar iade veya geri ödeme sağlamaz

Anımsatıcı

Paket Örneği

Boyut:55 * 174 * 210mm

Deşarj çalışma sıcaklığı: -20 ° C ~ 55 ° C

Şarj çalışma sıcaklığı:0 ° C ~ 50 ° C

DIY pil takımı, montajdan önce hücreleri dengelemelidir (aynı voltaj).Daha sonra, nasıl monte edileceğini bilmiyorsanız veya dengesiz montaj geri ödeme kabul edilmezse.lütfen sipariş vermeden önce düşünün, sipariş vermek kabul ettiğiniz anlamına gelir.işbirliğiniz için teşekkür ederiz!

Değerli Müşterilerimiz, uzun iş ortağımız olmak istiyorsanız e-posta kutunuzu, whatapps, skype, facebook vb. Paylaşabilirsiniz.

1: montaj veya montaj işleminden sonra, yanlış kabloya bağlı koruma levhası, akü hasarına, şarj cihazının arızalanmasına, montaj hatasına veya dengesiz montaja vb.Yol açması gibi herhangi bir sorun meydana gelir. 2: Pil çıkıntısı/ kaynaklı , şarjın neden olduğu koruma bms'si olmayan pil takımı gibi hasarlar için.İpucu: Bu ürünler sadece pillerdir, koruma levhası olmadan, bir eşleşme satın almanız gerekir!Mağazamızı kontrol edebilir ve bms'yi arayabilirsiniz.Kurye ve lojistik Ek olarak, pil yasaklanmış ürün olduğundan, birçok kurye ve lojistik gönderemez, varış gerçekten daha yavaş olacaktır, bu yüzden lütfen sipariş verdikten sonra sabırla bekleyin.Kurye şirketi veya kurye hizmetinin yavaş olması veya diğer faktörler nedeniyle bize kötü geribildirim veremezsiniz.açık anlaşmazlık kabul edilemez olacaktır.Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Siparişi almadan önce

Gümrük vergileri ve vergiler hakkında Önemli not: ürünlerimiz yerel tüketim vergisini içermez!!!

İpuçları

  • Model Numarası: A52
  • Sürekli deşarj akımı: 500A
  • Maksimum Darbe Boşaltma Akımı: 1000A
  • Nominal Kapasite: 202AH'NIN sohbeti
  • Tip: Lifepo4'ün
  • Boyut: 56*174*210mm
  • Maksimum Darbe Boşaltma Akımı2: 600A (10 saniye sürebilir)
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ağırlık: 3.9 ± 0.10kg
  • Marka Adı: ZUİDİD'İN
  • Türü Ayarla: Sadece Piller

Etiketler: Şarj edilebilir Pil.

0 Bunun için yorumlar