CS5mm Silikon O RİNG OD 37/38/40/42/44/45/47/48/50/52 * 5mm 50 ADET O-ring VMQ Conta conta Kalınlığı 5mm O'ring Beyaz Kırmızı Kauçuk

CS5mm Silikon O RİNG OD 37/38/40/42/44/45/47/48/50/52 * 5mm 50 ADET O-ring VMQ Conta conta Kalınlığı 5mm O'ring Beyaz Kırmızı Kauçuk

(0 Yorumlar)
₺270.44 ₺229.93

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

O-ringler, dairesel şekilli ve kesitli çift yönlü contalardır.O-ringler genellikle elastomerik bir malzemeden yapılmış, ancak PTFE gibi başka malzemelerden yapılmış olabilir veya metal.An Çiftleşme bileşenleri arasındaki boşluğu kapatmak için conta malzemesinin montaj ve ortam basıncı ile deformasyonu yoluyla o-ring contaları.Daha yüksek sistem basınçları, ekstrüzyon olarak bilinen boşlukta deformasyona neden olarak conta arızasına neden olabilir.Daha sert bir conta malzemesi seçmek veya O-halkayı desteklemek için yedek halkalar takmak bu sorunu hafifletebilir.

Uygulama

VMQ (Silikon Halka):

O-Ringler çift etkili sızdırmazlık elemanlarıdır.Kuruluma bağlı olarak aradial veya xial yönde hareket eden ilk sıkma,O-Ring'e ilk sızdırmazlık kabiliyetini verir.Bu kuvvetler, sistem basıncı arttıkça artan toplam sızdırmazlık kuvvetini oluşturmak için sistem basıncıyla üst üste bindirilir (Şekil 2).Basınç altında, O-Ring, yüksek yüzey gerilimine sahip bir sıvıya benzer şekilde davranır.Basınç her yöne eşit olarak iletilir.

O-Ring ağırlıklı olarak statik sızdırmazlık uygulamaları için kullanılır: - Aradial statik conta olarak, örneğin burçlar, kapaklar, borular, silindirler için - Eksenel statik conta olarak, örn. flanşlar, plakalar, kapaklar için.Dinamik uygulamalardaki O-Ringler yalnızca ılımlı servis koşulları için önerilir.Mühürlemek zorunda oldukları hız ve basınçla sınırlıdırlar: - Karşılıklı pistonların, çubukların, pistonların vb. Düşük görev sızdırmazlığı için. - Şaftlarda,iğlerde, döner transmisyon yollarında vb. Yavaş hareket eden,dönen veya spiral hareketlerin sızdırmazlığı için.

O-ring Sızdırmazlık Prensipleri

İyi elektriksel yalıtım özelliklerine sahiptir.Çekme mukavemeti genel kauçuktan daha kötüdür ve yağa dayanıklı değildir, silikon sıcaklığa dayanıklı aralık sıcaklığı: -43~210℃, en göze çarpan avantajı, mükemmel yüksek sıcaklık direncine, anti-statik özelliklere sahip olmasıdır.

Çalışma yöntemi

  • Marka Adı: Hayırname_null
  • Model Numarası: Kalınlık 5x37/38/40/42/44/45/47/48/50/52 mm
  • Şekil: Halka Conta
  • Standart veya Standart Olmayan: Standart
  • Malzeme: Silikon
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar