3X4İN1 120W Kablosuz Hava Üfleyici El Taşınabilir Hava Silgi Mini 9000Pa Kablosuz Elektrikli Süpürge Siklonik Emme Ev

3X4İN1 120W Kablosuz Hava Üfleyici El Taşınabilir Hava Silgi Mini 9000Pa Kablosuz Elektrikli Süpürge Siklonik Emme Ev

(0 Yorumlar)
₺2 375.33 ₺1 068.84

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3 x Elektrikli Süpürge

3 x USB kablosu

Paket içeriği:

Çok yönlü temizlik: kablosuz elektrikli el süpürgesi, çoğu tozu, külü, kumu, evcil hayvan tüyünü, kiri ve az miktarda sıvıyı kolayca emebilen 9000 Pa'nın üzerinde emiş gücüne sahip 120 W yüksek performanslı bir motor kullanır.

3 x Uzun Düz Meme

Yıkanabilir filtre, uzun süreli kullanım: önde gelen teknoloji sayesinde yüksek yoğunluklu filtre, çıkarılabilir ve yıkanabilir, normal filtrelerden daha güçlü ve dayanıklıdır.

Hızlı şarj, uzun çalışma süresi: en son hızlı şarj teknolojisine ve en yeni nesil lityum iyon pillere sahip kablosuz elektrikli el süpürgesi.Bu araba elektrikli süpürgesi 2-3 saat içinde hızlı bir şekilde şarj edilebilir ve yaklaşık süper uzun bir temizleme süresi sürer. 30 dakika.

3 x Fırça Memesi

Renk: gri + siyah

3 x Yuvarlak Meme

Çok yönlü temizlik mini elektrikli süpürge: Farklı işlevlere sahip dört yedek nozul, toz ve el tipi elektrikli süpürge olarak çalışmayı kolaylaştırır ve toz giderme, vakum ve üfleme pompasını çıkarma işlevlerine sahiptir.

3 x sivri Meme

Kablosuz ve taşınabilir: Bu elektrikli el süpürgesi kablosuz ve sorunsuzdur, bu da temizlik işiniz sırasında size daha fazla konfor sağlar.Taşınabilir elektrikli süpürge, halılardan, mutfaktan, oturma odasından, ofislerden ve arabanızdan gelen tozu, kırıntıları, evcil hayvan tüylerini mükemmel performansla temizler.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: plastik

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

  • Kapasite: 300ml
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Gerilim (V): 12V
  • Güç (W): 1w

0 Bunun için yorumlar