Samsung Galaxy Z Flip 3 4 için Kılıf Karikatür Darbeye Dayanıklı Sert Plastik PC arka kapak Samsung Galaxy Z Flip3 5G Z Flip4 Yeni Funda

Samsung Galaxy Z Flip 3 4 için Kılıf Karikatür Darbeye Dayanıklı Sert Plastik PC arka kapak Samsung Galaxy Z Flip3 5G Z Flip4 Yeni Funda

(0 Yorumlar)
₺90.66 ₺71.56

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

2.Çin Post tarafından ücretsiz kargo sıradan küçük paket artı (izleme bilgisi yok); Tam izlemeye ihtiyacınız varsa ,lütfen "www.sayaelektrik.com.tr standart nakliye"," Çin hava" veya diğerlerini seçin ve izleme hakkında daha fazla bilgi ekleyin .Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Öğelerimiz veya hizmetlerimizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçmek için sakin olun ,herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Ürün Özelliği:

3.Ürün Çin'den yurtdışına geliyor, bu nedenle nakliye yurtiçi nakliyeden daha uzun sürecek.bazen uluslararası teslimat, posta taşıyıcısına ve yerel gümrük ve vergilere büyük ölçüde bağlıdır.öğelerinizi zamanında almadıysanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin, anlayışınız için yalvarıyoruz.Teşekkürler!

Uyumlu Model: Samsung Galaxy Z Flip 3 / Samsung Galaxy Z Flip 4 için uygun Paket: 1 x kılıf Nakliye

*100 % marka yeni yüksek kaliteli durumda. * Moda tasarımı, telefonunuzun düşmesini önler. * Kasanın takılması ve çıkarılması kolaydır. * Yüzeyi aşınmaya karşı koruyun ve çizik izlerini ve tozu örtün. * Telefonunuzu kişiselleştirerek ve öne çıkararak kendinizi ifade edin. * Bu yeni çıkan telefon kılıfı sadece tüm düğmeler ve bağlantı noktaları için hassas kesiklere sahip olacak z flip 3 ile uyumludur.Sade tasarım ve zarif kasa, maksimum dayanıklı performans için zarif bir tasarıma sahiptir. * Yüksek Kaliteli Malzeme: Kasa, yüksek kaliteli sert plastikten, Çizilmez Parmak izinden yapılmıştır....kasadaki tasarım sadelik, zarafet ve cömertlikle eş anlamlıdır ve yumuşak, rahat ve cilt dostu mükemmel bir dokunuşa sahiptir. * Mükemmel Tasarım: Hassas kesikler, tüm bağlantı noktalarına kameralara ve düğmelere tam erişim sağlar.Samsung z flip 3 için uygun düşmeyecek easily.No şarj ederken kasayı çıkarmanız gerekiyor. * Darbeye dayanıklı: Sert PC, yastıklama ile düşmeye, çarpmaya ve şoka dayanır, telefonunuzun tam koruma almasını sağlar, ince tasarım Galaxy Z Fıp 3'ün mükemmel uyumunu ve daha iyi bir his sağlar * MÜŞTERİ hizmetleri: Başka sorularınız varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorununuzu 24 saat içinde çözeceğiz. * Lütfen sipariş vermeden önce telefon modelinizi iki kez kontrol edin, teşekkürler.

- Sırayla alıcının tam adı doldurunuz nedeniyle Rus gümrük yeni politikası, aksi takdirde muhtemelen nihayet paketi almazsınız .

Rus Arkadaş Dikkat Lütfen!!!

Geri ödeme

1.Biz ödeme temizledi sonra 1-3 iş günü içinde sipariş gemi olacak .Sipariş için ödeme yaparken lütfen gönderim adresinizi kontrol edin.

Samsung Galaxy Z Flip 3 4 için Kılıf Karikatür Darbeye Dayanıklı Sert Plastik PC arka kapak Samsung Galaxy Z Flip3 5G Z Flip4 Yeni Funda

Öğeler posta taşıyıcısı tarafından hasar görürse, öğenin durumuna göre size bir değiştirme veya parça iadesi sunabiliriz.Öğe açıklandığı gibi değilse, sizin için bir geri ödeme veya değiştirme yapabiliriz.Herhangi bir nedenle öğelerden memnun değilseniz, değişim veya iade için bizimle iletişime geçebilirsiniz ve sadece iade nakliye ücretini ödemeniz gerekir.Geri bildirim

  • Ürün adı: Telefon Arka Kabuk Fundas için Samsung Galaxy Z FLİP 3 5G
  • Uyumlu Model: Samsung Galaxy ZFlip 3 için
  • Özellik: Anti-vurmak / Kir-dayanıklı / Ağır Koruma
  • Uyumlu Marka: Samsung
  • Marka Adı: MEAFORD'UN
  • Uyumlu 1: Samsung Galaxy Z Flip 3 5G için
  • Tip: Yarım sarılmış Kasa
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Silikon
  • Kondisyon: 100 % Marka ve yeni kılıf
  • Model Numarası: samsung Galaxy Z FLİP3 için sert Arka Kapak Telefon Kılıfı
  • toptan: Destek
  • Kalite: Yüksek Kalite A + + + ++
  • Dizayn: Çizgi film

0 Bunun için yorumlar