3 İn 1 Mum Aksesuar Seti Mum Fitil Düzeltici Fitil Kepçe Mum Enfiye Söndürücü Mum Bakım Seti Mum Sevgilisi İçin Gi T8O9

3 İn 1 Mum Aksesuar Seti Mum Fitil Düzeltici Fitil Kepçe Mum Enfiye Söndürücü Mum Bakım Seti Mum Sevgilisi İçin Gi T8O9

(0 Yorumlar)
₺2 387.09 ₺1 384.42

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

- Mumuna iyi bakmak için.Esas olarak mum çekirdeğini kırpmak, alev yanmasını ayarlamak ve mumu söndürmek için kullanılan bu mum aksesuar seti, mumun ucundan kurum, duman, fitil yanması veya balmumunun uçmasını önlemeye yardımcı olarak ömrünü uzatmaya yardımcı olabilir.mumlar.

Mükemmel Kalite: Paslanmaz çelikten yapılmış, bükülmesi veya hasar görmesi kolay değildir ve mum fitili kolayca kesilebilir, mükemmel dayanıklılık ve uzun servis ömrü sağlar.Yüzey parlatılır, paslanması kolay değildir ve güzel bir görünüme sahiptir.

Renk: Altın / Siyah / Gül Altın / Gümüş

- legant tasarımı farklı durumlar, ev, düğün, parti vb.İçin uygundur.Mum severler için harika bir hediye.

Malzeme: Paslanmaz çelik

Hediye Seti: Herhangi bir mum sever, bu güzel hazırlanmış mum aksesuar setini almaktan mutluluk duyacaktır.İnsanlaşmış tasarım, kullanımı kolay, sofistike görünüm, herhangi bir hediye verme vesilesiyle uygundur.

3'ü 1 arada Mum Aksesuar Seti: Set, 7,8" mumluk, 7" mum fitil kesici, 7,8" mum fitil kepçe ve 8,6 x 2,7 x 1,5" hediye paketi içerir.Mum fitili makas seti, yaşamın zarafetini artırabilir, mumu kolayca ve zarif bir şekilde söndürmenize yardımcı olabilir ve sizin için iyi bir ruh hali getirebilir.

- Renkli boyalı cilalı paslanmaz çelikten yapılmış, bu dayanıklı, çizilmeye karşı dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklı mum aletlerinin bükülmesi veya hasar görmesi kolay değildir, temiz bir kaplama ve daha güvenli mum yakma sağlar.

Pratik Özellikler: Kurumu önlemek için mum fitilini kesin ve ayrıca mum yakma süresine ekleyin, Fitilin yanmasını önlemek için bir fitil kepçesi kullanarak mumu koklayın, Mumun ucundan balmumunun uçmasını önlemek için konik mumları bir çan enfiye ile koklayın.

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Özellik:

Satış Sonrası Servis: Kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyeti, sürekli takip edilen hedefimiz olan bir şeydir.Mum aksesuarlarımızla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin

Paket içeriği: 1 takım x Mum Bakım Araçları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Tip: Mum Aksesuar Seti

0 Bunun için yorumlar