3 in 1 Pencere Temizleme Aracı Cam Temizleyici Silin Duş Ekran Temiz banyo Kazıyıcı Ev Alet Masa Araçları Bez Faydalı Househol

3 in 1 Pencere Temizleme Aracı Cam Temizleyici Silin Duş Ekran Temiz banyo Kazıyıcı Ev Alet Masa Araçları Bez Faydalı Househol

(0 Yorumlar)
₺114.58 ₺82.56

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Bu profesyonel 3'ü 1 arada cam sileceği, ev ve ticari ihtiyaçlar için satın alınabilir.Pencereler, cam kapılar, banyo, masalar, aynalar, araba ön camları ve ön camlar için iyi bir seçim.Fayanslarınızı, zeminlerinizi ve diğer pürüzsüz yüzeylerinizi temizlerken kullanılabilir.Araba yıkamalarında, ofislerde, kafelerde, mağazalarda, alışveriş merkezlerinde, spor salonlarında ve daha fazlasında kullanılabilir.

Otomotiv sileceğimiz bir sprey şişesiyle birlikte gelir, böylece ihtiyacınız olduğunda ön cama daha fazla su püskürtebilirsiniz.Aracınızın camlarını daha iyi temizlemek için sprey şişesini sabun ve su çözeltisiyle de doldurabilirsiniz.Ayrıca, bu sprey şişesi daha kolay doldurmanıza yardımcı olmak için çıkarılabilir.

Pencere temizleyici hafiftir, bu da uzun süre tutmayı ve kullanmayı kolaylaştırır.Bu, standart olmayan pencereler ve bölmeler için ideal boyuttadır.normal çubuğun kol üzerindeki baskısını etkili bir şekilde önleyebilir, emek ağırlığını azaltabilir.Ayrıca cam,pencere,duş cam kapı,duvar,ayna,araç camı,güneş paneli,iç ve dış mekan yüksek pencere temizliği,deniz ve tekne sileceği temizliği için idealdir.

Her pencere / ayna / camın buna ihtiyacı var!Daha Fazla Satın Alın, Daha Fazla Tasarruf Edin!

Hafif ve Her Yere Ulaşın

3'ü 1 Arada Profesyonel Pencere Temizleme Aracı

Boyut:25.7 * 21.5 cm

Farklı ekranlar ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir

Depolaması Kolay Pencere Yıkayıcı

Malzeme: PP + TPR + PE + Sünger

İşi doğru yapmak için doğru araçlara sahip değilseniz pencereleri temizlemek zor olabilir.Bu kullanışlı sileceği ev temizlik malzemelerinize ekleyin, böylece evinizdeki tüm cam yüzeyleri temiz ve çizgilerden veya damlamalardan arındırın.Bu aracı sürgülü cam kapılarda, pencere camlarında, aynalarda ve daha fazlasında kullanın.

Çok Amaçlı Cam Sileceği

BİR SPREY ŞİŞESİ İLE BİRLİKTE GELİR

Duş cam kapıları ve diğer yüzeyler için bu kolay silecek ile sabun kirini, kireci ve diğer birikim kaynaklarını temizleyin!Parlayan yüzeyleri ortaya çıkarmak için en sevdiğiniz ev temizleyicinizle eşleştirin.

PENCERE TEMİZLEYİCİ

Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmasına izin verin.

Sap, saklanması kolay asılı tasarımı benimser.Kullanılmadığı zaman, engel olmadan duvara asılır ve saklanması kolaydır.Pencere yıkayıcı başlığı çıkarılabilir ve duş başlığına, rafa, havlu askısına ve diğer birçok yere asılabilir.

Bu beyaz ve yeşil ön cam sileceğini araba yıkamanıza ekleyin kit.It su lekelerini ve sert su kalıntılarını önlemeye yardımcı olmak için suyu herhangi bir cam yüzeyden kolayca temizler.Bu silecek ile net bir görüş elde edeceğinizden emin olabilirsiniz.Arabanızı evde temizlemek veya araba yıkamadan geçirmek isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu elinizde bulundurmak için harika bir araçtır.

notlar:

Çok yönlü silecek ile duş kapılarını, pencereleri, fayansları, aynaları, banyoyu, mutfağı, güverteleri, terasları ve diğer birçok yüzeyi kolayca temizleyin.

Sadece elde tutulan aleti kullanarak püskürtebilir, ovalayabilir ve silecek kullanabilirsiniz.Sprey şişesini suyla veya en sevdiğiniz temizleyiciyle doldurun, yüzeyi mikrofiber yıkayıcı ile temizleyin, ardından silecek ile mükemmel bir şekilde kurulayın!

Pencere temizleyici alet, Ekli Sprey Şişesi, Silecek ve Mikrofiber Temizleme Başlığı ile birlikte gelir.Cam temizleyici esnek kafa ile ragle verimli bodur, yüksek ve düşük windows çekçek mükemmel pencere yıkama aracı+, yumuşak ve emici Sünger cam temizlemek ve aşırı su emer kullanılır, nesnenin yüzeyi çizmez; cam boncuk su ve deterjan kazıma için silikon kazıyıcı, drenaj çekçek tasarımı Basit, hızlı bir şekilde su lekeleri kaldırabilir ;

ÖN CAMINIZI TEMİZLEYİN

Cam pencereleri, araba ön camlarını, banyo aynasını, fayans duvarları, cam sehpaları ve diğer yüzeyleri temizlemek için mükemmeldir.

Aracınızdaki ve Evinizdeki Camları veya Camları Temizlemek için Uğraşıyor musunuz ?

Kendinize ZAMAN, ÇABA ve stresten tasarruf edin!Şimdi Alışveriş Yap'ı tıklayın!

  • Özellik: Çevre Dostu, Stoklanmış
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: cuma

0 Bunun için yorumlar