Taşıma Bezi Çantası Dayanıklı Ve Sağlam Bez Değiştirme Tote Çanta Taşınabilir Çok Fonksiyonlu Büyük Kapasiteli Bebek Bezi Çantası

Taşıma Bezi Çantası Dayanıklı Ve Sağlam Bez Değiştirme Tote Çanta Taşınabilir Çok Fonksiyonlu Büyük Kapasiteli Bebek Bezi Çantası

(0 Yorumlar)
₺7 385.42 ₺3 692.61

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Çapraz askılı Çanta olarak Taşınır: Seyahat Bezi Taşıma Çantası yeterince geniş ve sağlamdır, bu nedenle çapraz askılı çanta olarak taşınabilir ve omuzdan askili çanta ' den çapraz askılı çantaya kolayca dönüştürülebilir.

Tek omuzlu taşınabilir bebek bezi çantası*1

Boyutu: yaklaşık 42 * 18 * 29 cm/16.54*7.09*11.42 inç

Omuz askısı*1

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

3.Nötr ve Çok Fonksiyonlu: Büyük Bebek Bezi Çantası nötr renklerle tasarlanmıştır, bu nedenle birden fazla çocuğu olan anneler ve babalar için günlük yedek tote çanta olarak kullanılabilir.

5.Şık Kapitone Detaylandırma: Hafif kumaşlar ve şık kapitone detaylandırma kullanarak, büyük kapasiteli mumya çantamız ebeveynler için düşünceli bir hediye olarak kullanılabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.Büyük Açık Ana Bölme: Şişeler, çocuk bezleri veya mendiller için iki yönlü fermuarlı büyük bir açık ana bölme ve 3 yalıtımlı cep (folyo yerleşik) ile Bez Bebek Bezi Çantamız büyük bir kapasiteye sahiptir.

Bebek Bezi Çantası taşımak, yüksek kaliteli polyester malzeme ve kolay temizlenebilir kaplamalı astar kullanır, bu nedenle dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve kullanımı kolaydır. clean.It şükran Günü, Noel, Anneler Günü, Babalar Günü vb.İçin mükemmel bir hediye olarak kullanılabilir.

1.Temizlemesi Kolay: Taşıma Bezi Çantamız yüksek kaliteli polyester malzeme ve kolay temizlenebilir kaplamalı astar kullandığından, dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve temizlenmesi kolaydır.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Ambalaj Listesi:

Belirleme:

Malzeme: polyester kumaş

Emzik paketi*1

Tanım:

Ağırlık: yaklaşık 800g

Notlar:

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Aralığı: Annelik
  • Ana Malzeme: Polyester
  • Tarz: sırt çantası
  • Kapatma Türü: fermuar

0 Bunun için yorumlar