1222 Temizleme Aracı Aşınmaya Dayanıklı Klip Çektirme Pürüzsüz Yağlayıcı Paketi Yedek Onarım Dayanıklı Kolay Kurulum Döner

1222 Temizleme Aracı Aşınmaya Dayanıklı Klip Çektirme Pürüzsüz Yağlayıcı Paketi Yedek Onarım Dayanıklı Kolay Kurulum Döner

(0 Yorumlar)
₺536.06 ₺407.40

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

【Emek Tasarrufu Aracı】 Musluk kolu çektirmesi ve tutucu klipsimizin yardımıyla eskisini kolayca çıkarabilirsiniz ve sızıntıyı önlemek için yeni takılanın alt kısmının aynı hizada olduğundan emin olmanız gerekir.

【Premium Malzeme】 Değiştirme,sağlam, aşınmaya dayanıklı ve çapaksız pürüzsüz bir yüzeye sahip birinci sınıf bakır ve plastik malzemeden yapılmıştır, bu nedenle size uzun süre hizmet edebilir.

Paket içeriği:

【Kurulum ipuçları】1.Lütfen değiştirmeden önce su kaynağını kapatın. 2.Lütfen eskinin H/C konumunu (üst/alt) onaylayın .Yenisini aynı yere kurun. 3.Yağlayıcıyı her iki taraftaki oval siyah yamaya uygulayın.

【Kullanımı Kolay】 Kit, mürekkep kartuşlarının değiştirilmesini kolaylaştıran bir çektirme ve bir sabitleme kelepçesi ile birlikte gelir.Çektirme, eski mürekkep kartuşlarını kolayca çıkarmanıza yardımcı olurken, sabitleme kelepçesi yeni kartuşların güvenli bir şekilde takılmasını sağlar.

Not:

Boyut (yaklaşık.):

Renk: çok renkli

Özellik: aşınmaya dayanıklı, deformasyon yok

1 ADET x Çektirme

【Paket İçeriği】 1222 Moen Küvet Duşu ile uyumlu yedek kit şunları içerir: yedek musluk , çektirme ve tutma klipsi.Sızıntı sorununu kolayca düzeltin.

Malzeme: bakır

1 ADET x 1222 Duş Vana

1 ADET x Tutucu Klipler

çektirme: (uzunluk x üst genişlik x alt genişlik) 35x102x14mm/1. 38x4. 02x0. 55 inç

Tanım:

duş vana : (uzunluk x üst genişlik x alt genişlik) 105x9x25mm/4. 13x0. 35x0. 98 inç

klip: (L x W)35x16mm / 1. 38x0. 63 inç

Belirleme:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklılıklara izin verin.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Hiçbiri
  • Tip: Musluk Kartuşları
  • Marka Adı: Woopower'ın
  • Malzeme: Pirinç

0 Bunun için yorumlar