9 İnç Ses Çerçeve Radyo Fasya paneli için uygundur 2012-2017 FORD FOCUS Kurulum Facia Konsolu Çerçeve adaptör plakası ayar kapağı

9 İnç Ses Çerçeve Radyo Fasya paneli için uygundur 2012-2017 FORD FOCUS Kurulum Facia Konsolu Çerçeve adaptör plakası ayar kapağı

(0 Yorumlar)
₺1 259.81 ₺1 007.88

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2.Renk: Resimler gerçekten çekildi.Bazı renk sapmaları olabilir.Resim ile aynı ürünü almak isterseniz, lütfen sipariş vermeyin.Tatsız göndermemek için.teşekkür ederim

*** Lütfen ihtiyacınız olan çerçevenin bu araba için olduğundan emin olun.Bu araba için değilse, lütfen satın almayın, böylece arabanızda yanlış kuruluma neden olmaz.teşekkür ederim .

ürün açıklaması:

1.Fasya aşağıdakiler için uygundur:

Nakliye:

* Güvenli ödeme yöntemini emanet etmenizi öneririz. (Şu anda, EMANET Boletosu kullanarak kabul, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi.)

Not: * İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının hesabına aittir.Ama normalde ithalat vergilerinden kaçınmaya çalışmak için daha düşük fiyatı ilan edeceğiz.Eğer kabul etmiyorsanız, sorun önlemek için satın almayın lütfen.

* Ücretsiz kargo Sonrası Hava yoluyla sevk edilir Mail.It ucuzdur ancak yavaş olabilir ve izleme bilgileri hemen çevrimiçi olarak gösterilemez.En uzun süre nakliye için 60-90 gün sürebilir.Lütfen parseli sabırla bekleyin, teşekkür ederim.

Geri bildirim:

4.Kurulum boyutu: 230*220 * 130mm (9 inç)

* Ürünü almak için acilseniz, DHL, UPS, FedEx, TNT vb.Gibi daha hızlı nakliye için lütfen bizimle iletişime geçin.

3.Malzeme: ABS

* Ödeme satın aldıktan sonra 3 gün içinde alınmalıdır.

Sabrınız için şimdiden teşekkürler!Negatif ayrılmadan önce bizimle iletişime geçin, ihtiyacınızı karşılamak ve memnuniyeti artırmak için bir çözüm bulacağız.

* Sevkıyattan kaynaklanan kusurlu bir ürün için,plastikten yapıldığı için sorumluluğu karşılayamayız,iyi paketlemeye çalışıyoruz, ancak nakliye sırasında ağır saldırıya uğrarsak,bunu garanti edemeyiz.Bundan korkuyorsanız,lütfen satın almayın, Paketi aldığınızda, bu borken, lütfen almayı reddedin.

Nakliye:

* Lütfen alıcının adını, telefon numarasını ve adresini doldurunuz.Eksik iletişim bilgileri teslimat hızını doğrudan etkiler veya başarısız olur delivery.As sonuç olarak, normal teslimattan sorumlu değiliz.Lütfen aklında tut.

siz değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Tüm e-postaları olabildiğince çabuk yanıtlamaya çalışıyoruz, ancak yüksek e-posta hacmi nedeniyle yanıtlamamız zaman alabilir.

6.5000'den fazla fasya modeli, daha fazla model ve miktar lütfen bize sorunuz.Daha fazla miktar, daha uygun fiyat.

*Diğer ödeme yöntemleri ile ödeme yapmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

5.Çin'de yapılan, kaliteli.

Ödeme:

*** 2012-2017 FORD ODAK (9 İNÇ)

  • Ürün Genişliği: 0inch
  • Özel Özellikler: Radyo kurulumu
  • Ürün Ağırlığı: 1kg
  • Model Adı: Model numarası.
  • Marka Adı: FHTG
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Boyut: 9 inch
  • Yıl: 2012-2017
  • Öğe Türü: Fasyalar
  • Malzeme Türü: Abs
  • Ürün Uzunluğu: 0inch

0 Bunun için yorumlar