60 Şeritler 120 Tencere 5Ml 6 Bardak Mini Boş Boya Kabı Pod Şeritler Boya Şeritleri Sanat ve El Sanatları plastik saklama kapları

60 Şeritler 120 Tencere 5Ml 6 Bardak Mini Boş Boya Kabı Pod Şeritler Boya Şeritleri Sanat ve El Sanatları plastik saklama kapları

(0 Yorumlar)
₺654.50 ₺425.34

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Saklaması kolay: Pratik boş boya kabı kapları görünüşte zariftir ve boyut olarak kompakttır, saklaması kolaydır ve taşıması taşınabilir, sizin için çok fazla alan tasarrufu sağlar, bu da dışarı çıkarken uygulamanızı kolaylaştırır.

Paket içeriği:

boyut: 17x2cm

renk: şeffaf

Şeffaf tasarım: Şeffaf tasarımdaki boya kabı şeritleri, öğelerinizin rengini ve durumunu gösterebilir, istediğiniz doğru boyaları hemen kavramanız için uygun, boyama işinizin diğer bölümleri için zaman ve emekten tasarruf etmenizi sağlar.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

60 Şerit * boş boya şeritleri

Belirleme:

Kapasite: 5 ml / 0.17 oz

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Malzeme: plastik

Çoklu uygulamalar: Mini boş boya kabı kapları, okullar, aileler, resim dersleri, sanat festivalleri ve daha fazlası için uygun boya pigmentleri, kozmetik, dudak parlatıcısı, parıltılı toz, boncuk, toz ve diğer farklı öğelerin depolanması için yaygın olarak uygulanabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar