1.7 L 2.3 L Bebek Süt Tozu Dağıtıcı saklama kaşıklı kutu Kapaklı Tek dokunuşla Tahıl Un Şeker Gıda Organizasyon Çantası Mutfak için

1.7 L 2.3 L Bebek Süt Tozu Dağıtıcı saklama kaşıklı kutu Kapaklı Tek dokunuşla Tahıl Un Şeker Gıda Organizasyon Çantası Mutfak için

(2 Yorumlar)
₺553.61 ₺285.49

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Şartname Malzeme: Plastik

Boyutu: yaklaşık 17. 5x12.1x15.9 cm/6.89x4.76x6. 29 inç

marka yeni ve yüksek kaliteli.

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun. 2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Paket içeriği

Yiyecekleri kuru ve taze tutun: Hava geçirmez kabımız, formül sütünüzü ve diğer tozlarınızı kuru tutmak için tasarlanmıştır, böylece uzun süre dayanırlar longer.It tahılları, makarnaları, tahılları ve atıştırmalıkları saklamak için de kullanılabilir.

BEBEK için GÜVENLİ: Hava geçirmez saklama kabımız gıda sınıfı malzeme kullanılarak üretilmiştir ve zararlı maddeleri olmayan silikon kauçuk conta halkasına sahiptir.Bebek formülünü gönül rahatlığıyla güvenle saklayın.

Renk ve Kapasite: Kahve 1.7 L / Kahve 2.3 L / Temizle 1.7 L / Temizle 2.3 L

PRATİK bir HEDİYE: Yakında ebeveyn olacak birini tanıyor musunuz?Bu süt tozu kabını hediye olarak verin!Bebek duşları için harika bir cinsiyet ayrımı gözetmeyen hediye yapan sevimli beyaz ve deniz mavisi bir renkte geliyor!

Kullanımı kolay: Formül dağıtıcımız, kapağın tek dokunuşla itmesi kullanılarak kolayca kapatılabilir, açılabilir veya kapatılabilir button.It ayrıca bir kaşıkla birlikte gelir ve tozu düzleştirmek için bir kazıma çubuğu ile donatılmıştır.

1x Tek Dokunuşla Süt Tozu Saklama Kabı

Sorunsuz temizlik: Bu süt dağıtıcısını temizlemek kolaydır.Sadece bulaşık makinenizin üst rafına yerleştirin ve işiniz bitti.Kapak, iyice yıkamak için çıkarılabilir ve demonte edilebilir.

not:

Özellikler

  • Yaş Aralığı: 13-24m arası, 25-36m arası, 7-12m arası, 0-6m arası, Annelik, 4-6y'nın sohbeti, 7-12y'nın sohbeti, 12+y
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: PP, plastik
  • Model Numarası: M89KBT566'NIN SOHBETİ
  • Marka Adı: RtopR

Etiketler: saklama kutusu bebek süt tozu, bebek süt tozu dağıtıcısı, süt tozu dağıtıcı 1.7 l, bebek pudrası dağıtıcı kutusu.

2 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-09-21

Çok mutluyum, seçmememe rağmen büyük olanı aldım.

Misafir - 2023-08-20

Ne yazık ki kırıldı.