Nem Alma Cihazı, Ev için Nem Alma Cihazları Banyo için 35Oz Nem Alma Cihazı 2500 Fit Küp (280 Fit Kare)

Nem Alma Cihazı, Ev için Nem Alma Cihazları Banyo için 35Oz Nem Alma Cihazı 2500 Fit Küp (280 Fit Kare)

(0 Yorumlar)
₺1 499.38 ₺1 079.64

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1) Dropshipping'i kabul ediyoruz, dropshiping konusunda çok deneyime sahibiz ve sıraya herhangi bir reklam ve malzeme koymayacağız.

Malzeme: ABS

Gerilim: AC110V

7 Renkli LED ışık: Banyo için nem alma cihazı, belirli bir yere döndürülebilen veya sabitlenebilen 7 gökkuşağı ışığına sahiptir. color.In yatak odaları, banyolar, dolaplar, küçük bodrumlar, mutfaklar, oturma odaları veya karavanlar gibi yüksek nemli alanlardaki nem seviyelerini kontrol etmenin yanı sıra, bu küçük nem alma cihazı da hizmet verebilir sizin için şık bir dekorasyon olarak home.It herhangi bir haneye harika bir ektir.

Siparişi gönderdikten sonra, CSV dosyasını izleme kodlarıyla birlikte geri göndereceğim.

Fiş Tipi: ABD Plug, Kanada, Hindistan, Meksika, Tayland, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri, Filipinler ve benzeri için geçerlidir.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Fiş tipi: AB Tak, Endonezya, Almanya, Fransa, ispanya, italya ve benzeri için geçerlidir

Dropshipping hakkında

İki çalışma modu ve Sessiz: yatak odası için nem gidericiler iki çalışma modu sunar ve çalışır quietly.In güçlü mod, küçük nem alma cihazının fanı yüksek seviyede çalışır ve nemi hızla azaltmasını sağlar levels.In uyku modunda, nem alma cihazı 30db'den daha düşük gürültü seviyelerinde sessizce çalışır.Bu, rahatsız edilmeden okuyabileceğiniz, uyuyabileceğiniz veya başka huzurlu aktivitelere katılabileceğiniz ve temiz, kaliteli havanın faydalarından yararlanabileceğiniz anlamına gelir.

Renk: Beyaz / Siyah

Otomatik Kapanma Fonksiyonu: Bodrum için 1000 ml'lik su deposu nem gidericileri, tank dolduğunda devreye giren otomatik kapanma özelliği ile donatılmıştır.Bu, suyun taşmasını önler ve üniteyi hasardan korur.Ek olarak, gösterge ışığı kırmızıya döner ve suyu boşaltmanızı hatırlatmak için yanıp söner.Bu özellik sayesinde, daha uzun hizmet ömrü için nem gidericiye güvenebilirsiniz.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 x nem alma cihazı

Ev için Yüksek Verimli Nem Alma: Ev için nem alma cihazları, geleneksel nem alma cihazlarının yerine Termo-elektrikli Peltier teknolojisini kullanır.Bu ileri teknoloji, havadaki fazla nemi etkili bir şekilde gidererek günde 450 ml'ye kadar (86°F sıcaklıkta ve %80 bağıl nemde) emer.Nemi gidermek için güçlü bir verimlilikle, nem seviyelerini %45'in altında kolayca koruyabilir ve aşırı neme veda edebilirsiniz.

Gerilim: AC220V

Paket içeriği:

2) Toplu siparişler için siparişi işlemek üzere CSV dosyasını (Excel Dosyası) kabul ediyoruz.Sadece www.sayaelektrik.com.tr'te bir siparişte ödeme yapmanız gerekiyor.Siparişlerinizi excel dosyasına göre işleme koyacağız.tüm müşteri bilgileriyle (Ad, E-posta, Tam adres etchellip) ve sipariş bilgileriyle( renk, miktar) iletişim kuran CSV dosyasını bize gönderebilirsiniz.Toplam fiyatı teklif edeceğim.Bunun için ödeme yaptıktan sonra www.sayaelektrik.com.tr'e bir sipariş vermeniz yeterlidir.Dosyanızı sistemimize yükleyeceğiz ve siparişlerinizi dosyanıza göre işleme koyacağız.

  • Kapasite: 1L
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Güç (W): 1w
  • Nemlendirme Yöntemi: Sis Deşarjı
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti
  • Gerilim (V): 5V
  • Gürültü: 36db

0 Bunun için yorumlar