Için Roborock S8 Pro Ultra/S8+ / S8 Elektrikli Süpürge Değiştirme Kiti Dock Kendi Kendini Temizleyen Rulo Yan Fırça paspas örtüleri Filtreler Toz Torbaları

Için Roborock S8 Pro Ultra/S8+ / S8 Elektrikli Süpürge Değiştirme Kiti Dock Kendi Kendini Temizleyen Rulo Yan Fırça paspas örtüleri Filtreler Toz Torbaları

(0 Yorumlar)
₺800.91 ₺496.52

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[VERİMLİ TEMİZLİK ] Robot vakumun çift titreşim modülleri ve yüksek kaliteli mikrofiber pedlerimizle, zeminlerinizdeki kiri etkili bir şekilde temizler, zeminlerinizi lekesiz bırakır, kapsamlı ve verimli bir temizlik deneyimi sağlar.

[Yüksek Kalite] Yükseltilmiş S8 Pro Ultra aksesuar kitlerivakumlamayı artırır ve daha az saç karışıklığı sağlar, zeminleri pürüzsüz ve bozulmamış bırakır.Sert ağaçtan fayanslara, hatta halı ve kilimlere kadar saç ve kir kolayca süpürülür.

1 x Kendi Kendini temizleyen Fırça

[YENİDEN kullanılabilir ve dayanıklı ] Birinci sınıf mikrofiber malzemeden yapılmış, S8 Pro Ultra robot için bu paspas pedleri yeniden kullanılabilir ve dayanacak şekilde üretilmiştir.Temizlenmesi ve bakımı kolaydır, bu da daha sürdürülebilir bir temizlik rutinine katkıda bulunurken tek kullanımlık pedlerden tasarruf etmenizi sağlar.

Uygulanabilir Model:

4 x Toz Torbası

Renk: Gösterildiği Gibi

Roborock için S8 artı

Roborock S8 Pro Ultra için

4 x HEPA Filtre

[Bakımı Kolay] Bu aksesuar seti yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir ve herhangi bir alet yardımı olmadan kolayca değiştirilebilir, aynı şekilde çalışır one.It robotik temizleyicinizin yüksek performansla çalışmasını sağlamak için yedek parçaların her 2-4 ayda bir değiştirilmesi önerilir.

Roborock S8+için

3 x Paspas Bezi

6 x Yan Fırça

Paket içeriği:

[Yüksek Kaliteli Malzemeler]Roborack için S8 Pro Ultra yedek parçaları, yüksek kaliteli çevre dostu malzemelerden yapılmıştır, kauçuk ana fırça ve yan fırçalar, kapsamlı bir temizlik için kir ve kalıntıları karıştırmaya yardımcı olur ve karıştırır.Paspas bezi, yüksek emici ve tüy bırakmayan mikrofiberden yapılmıştır, HEPA Filtresi, her türlü hayvan kılını ve havada asılı kalan maddeyi emebilen H13 sınıfı filtre kağıdından yapılmıştır.

Malzeme: Plastik + mikrofiber

1 Çift x Rulo Fırça

Roborock S8 için

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • işlev: Islak ve kuru
  • Gerilim (V): 220V
  • Pil Ömrü: Hiçbiri
  • Marka Adı: Cikuso'nun
  • Güç (W): 50W
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar