Godox AD300Pro Flaş Strobe Monolight 300Ws TTL Açık Şarj Edilebilir Lityum Pil 2.4 G 1/8000 HSS Canon Nikon Sony için Fuji

Godox AD300Pro Flaş Strobe Monolight 300Ws TTL Açık Şarj Edilebilir Lityum Pil 2.4 G 1/8000 HSS Canon Nikon Sony için Fuji

(0 Yorumlar)
₺21 484.02 ₺13 749.84

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

【Geniş Uyumluluk】 Godox softbox/reflektör gibi godox montaj aksesuarlarını takmak için Godox montajlı tasarımlar, daha yaratıcı olmak için daha fazla aksesuar takmak için S2 bowens braketini(ayrı satılır) veya diğer markaları da kullanabilir; Fotoğrafçıların açıları sürekli olarak ayarlamasına olanak tanıyan bir AD-E2 desteği ile donatılmıştır.

【Büyük Kapasiteli Pil】 Yüksek performanslı şarj edilebilir lityum pil ile uzun süreli çekim ihtiyaçlarını karşılayın, gününüzden en iyi şekilde nasıl yararlanacağınıza odaklanmanızı ve daha fazla iş yapmanızı sağlar.Ayrıca, hızlı şarj, kısa sürede çok fazla enerji almanızı sağlar, AD200 ve ad200pro'nun pili de ad300pro'ya uyum sağlayabilir.

【Büyük uyumluluk】 Godox Flaş AD300 Pro Canon E-TTL II, Nikon i-TTL otomatik flaş, Sony, FUJİFİLM, Olympus ve Panasonic TTL otomatik flaş sistemi için uyumludur.Master & slave fonksiyonu ile speedlite, Godox TTL kamera flaşları, TTL dış mekan flaşları vb.İle birlikte kullanılabilir.

【İki Renkli Kısılabilir LED Modelleme Lambası】 12W LED modelleme lambası parlaklığı ve renk sıcaklığını serbestçe ayarlayabilir, parlaklık 1-10 adımda ayarlanabilir ve renk sıcaklığı 3000K ila 6000K arasında ayarlanabilir.Aydınlatma ortama göre önceden ayarlanabilir ve ortam ışığıyla karıştırılabilir; Bu, ışıklandırmayı ayarlamanıza olanak tanır. flaş, video çekiminde dolgu ışığı için sürekli bir ışık, iki amaç için bir ışık olarak da kullanılabilir.

【Kullanıcı Dostu】 2.4 G kablosuz sistemle tetikleme ve güç kontrolü için dahili alıcı.kablosuz flaşı kolayca tetiklemek ve tüm ayarları kontrol etmek için Godox X2T / Xpro tetikleyicisini kullanın; LCD panel, tüm uzaktan flaşların durumunu açıkça gösterir, özlü ve net düğme, parametreleri hızlı bir şekilde ayarlamanıza izin verir, böylece her zaman aydınlatmayı her zaman kontrol edersiniz.

【Kompakt, Taşınabilir ve Hepsi Bir Arada Dış Mekan Flaşı】 300W yüksek güçlü flaş, özenle yapılandırılmış ışık gövdesi, pil dahil olsa bile 1,25 kg; 0,01-1,5 s geri dönüşüm süresi, tam güçte 320 açılır, sabit renk sıcaklığı, 9 durak güç aralığı tam ila 1/256 in 1/10. durak artışları, gerçekten ad300pro'yu kalabalığın arasından sıyrılıyor.

  • Marka Adı: Godox
  • TTL: Evet
  • Görüntülemek: No
  • Yüksek hızlı senkron(HSS): Evet
  • Uyumlu Kamera Markası: Kanon, Pentax'ın, FUJIFILM, Olympus'un, Sony
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Destek: dropship

0 Bunun için yorumlar