Elektrikli bisiklet 25A sinüs dalga ortak kafa denetleyici Ebike denetleyici ile gösterildiği gibi LED900S ekran elektrikli bisiklet ışık ekran

Elektrikli bisiklet 25A sinüs dalga ortak kafa denetleyici Ebike denetleyici ile gösterildiği gibi LED900S ekran elektrikli bisiklet ışık ekran

(0 Yorumlar)
₺1 902.73 ₺1 389.05

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mükemmel performans: LED900S ekran, hafif, güçlü, iyi yapılmış, sert, su geçirmez ve iç devre için mükemmel koruma sağlayan yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır.

Fırçasız motor sinüs dalgası üç modlu 25A denetleyici.denetleyici kiti 750W motorlar için uygundur.Ve DIY elektrikli bisikletler, elektrikli arabalar, elektrikli scooterlar, katlanır bisikletler vb.İçin uygundur.Bisiklet lityum pil dönüşüm kiti, sürüş eğlencesini büyük ölçüde artırır ve bisiklet meraklıları için uygundur.

Paket içeriği:

1 çift * güç kapalı fren kolu

1 * parmak kolu

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 * denetleyici

Malzeme: Metal + plastik

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

İyi ısı dağılımı: Kontrolör muhafazası, iyi ısı dağılımı nedeniyle iç devreyi termal yüklerden koruyan gömme tasarıma sahip yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır.

Renk: Gösterildiği Gibi

1 * sensör

1 * monitör

Ambalaj listesi: Bisiklet li-ion pil dönüşüm kiti dahil 25A denetleyici,LED900S ekran, 109R başparmak gaz,8C boost sensörü + 1 çift fren kolları

Mükemmel özellikler: Sürüş sırasında ürün, açma/kapama düğmeleri, ışık anahtarları, pil seviyesi göstergesi ve diğer işlevler gibi bisikletle ilgili birçok yararlı veri görüntüler.Cihazın bir ekranı var.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar